Sunday, December 27, 2020

Snart nytt år

 


Den här lediga veckan försvann snabbt som ögat, imorgon är det jobb igen. Men bara tre dagar, sen är det ledighet igen. Nyår får jag nog fira ensam. E har ju varit i karantän, men inte jag. Jag kommer ju att träffa folk i veckan. Jag längtar faktiskt efter januari och ett nytt år även om det inte blir någon stor förändring den närmaste tiden. Men det känns som en nystart och att saker ska bli lättare. Hoppas vaccineringen får bra effekt.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det dröjer innan det blir som vanligt igen men det finns i alla fall en något så när säker framförhållning nu. Till midsommar sägs det att vi bör kunna träffas och även planera semestrar så det får vi se fram mot :D Jag firar också nyår ensam men det gör mig absolut ingenting. Jag skulle ha tackat nej om jag hade blivit tillfrågad om att fira med några och för min del är det inte alls säkert att jag bryr mig om att vänta in tolvslaget. Jag är alldeles för trött för att vara vaken långt in på natten och sängen är mycket mer lockande :D
Kram

ime said...

Ja jag hoppas att man kan tro på att man kan planera mer till sommaren, det gäller att viruset inte muterar så vaccinet inte hjälper.
Jag är inte heller helt säker på att jag är vaken till tolvslaget. ☺
Kram

Znogge said...

Det dröjer nog ett tag innan allt blir som vanligt igen men varje person som vaccineras är ett steg i rätt riktning. Varje person som vaccineras minskar också risken för oss andra att bli sjuka så förhoppningsvis ska smittan sjunka.
Ledigheten gick snabbt men det är ändå skönare att starta med en lite kortare vecka.

Kram och god måndag

ime said...

Ja det är en väldig tur att det är en kort vecka för det var inte roligt att gå upp i morse.
Kram