Saturday, June 19, 2021

31 grader varmt

 31 grader varmt idag och jag ligger och läser på balkongen. Det går att vara här så länge det är skugga, tror det blir för hett sen när solen kommer. Tre arbetsdagar kvar, två hemifrån och onsdag på kontoret. Sen 3 1/2 veckors semester. På torsdag ska jag ta andra sprutan. Har sen 1 1/2 vecka att riktigt komma in i semesterlunken innan det bär av till Stockholm. J ska bo hos mig och passa katterna. Sen har jag drygt en veckas ledighet kvar hemma. Känns som ett bra upplägg. Man är så inställd på semester att man inte hade orkat en dag till.

6 comments:

Åsa said...

Vilket kanonväder ni har neråt landet, vi hade samma väder igår men idag är det kyligt och lite regn, det varierar verkligen, ja när det börjar närma sig semester så kan man knappt härda ut en timme till haha, känner verkligen igen känslan, skönt att ha lite planer på semestern, jag vet inte riktigt vad vi ska göra, har också katt men det körde ihop sig med kattvakten denna sommar så vi får kanske bara några dagar vi kan åka bort, men jag ska inte klaga, vi bor i hus ned trädgård och kan göra dagsutflykter, det blir också bra, ha det fint i värmen.

ibod11 - Ingrid said...

Vad skönt att du har skugga på balkongen en del av dagen. Hettan, som är nu, är faktiskt outhärdlig men det är bara att försöka hitta en så skuggig plats som möjligt och helst lite svalkande vindar. Framåt kvällen blir det i alla fall bättre. Äntligen ska du få komma till Stockholm och jag hoppas att det blir riktigt bra :D
Kram

ime said...

Åsa: ja det gick upp till 33 grader, nästan lite för mycket. Det går inte att vara på balkongen i den hettan.
Bor man i hus och har trädgård är det skönt att vara hemma och varva med lite utflykter. Kan bli en hur bra semester som helst!

ime said...

Ingrid: ja jag har skugga till 16-tiden ungefär. Är det normal värme kan man fortsätta vara på balkongen men det gick upp till 33 grader och då orkar man inte.
Ja känns fantastiskt att äntligen kunna åka till Stockholm.
Kram

Znogge said...

Det låter som alldeles utmärkta planer tycker jag och så roligt för dig att få komma upp till Stockholm. På tiden helt enkelt :D Här mulnar det på nu så frågan är om åskan kommer tidigare...

Kram

ime said...

Ja det är över 1 1/2 år sen jag var i Stockholm så det är verkligen på tiden.
Misstänker att det blir åskoväder här också.
Kram