Saturday, June 26, 2021

Midsommardagen

 I torsdags förmiddag var jag och fick min andra spruta. Redan när jag satt de här 15 minuterna och väntade efteråt kände jag en sån trötthet. Efter det hade jag bil och var och trängdes med tusen andra, kändes det som, som också köpte midsommarmat och sen åkte jag till kyrkogården och vattnade. På eftermiddagen blev jag väldigt trött igen och sov ett tag. Igår var jag sängliggande hela dagen, lite feber, värk i kroppen och hemskt trött. Sov bort stora delar av dagen. Idag känner jag mig lite bättre. Så troligtvis var det en reaktion på sprutan. Katterna tycker det är så mysko när jag ligger så här mycket i sängen. Till sist hade jag en katt på var sida om kudden. Som om dom tänker att får vi inte upp henne så får vi väl lägga oss jämte. Nu hoppas jag piggna på ytterligare så inte början av min semester innebär sjukdom.

4 comments:

Znogge said...

Det var säkert en reaktion på vaccinet vilket i sig var ett gott tecken för då lär du få antikroppar. Sedan är det självklart inte roligt att känna sig seg när man är ledig.

Kram och god midsommardag!

ime said...

Ja jag får se det positivt att kroppen nu ser till att jag får antikroppar. Har fortfarande värk idag.
Kram och detsamma till dig!

ibod11 - Ingrid said...

Jag tänker som Znogge och tror att det var en reaktion som visar att vaccinet gjorde nytta. Trist men kanske ändå bra.
Mysigt med katter runt huvudkudden och jag tror att de ville trösta matte och visa sitt stöd :D
Kram

ime said...

Jo det var alldeles säkert en reaktion av sprutan.
Jag känner igen katternas beteende, hade en liten katt innan som när jag hade migränanfall och låg helt utslagen brukade ställa sig på min bröstkorg och nosa mig i ansiktet, hon kunde inte fatta att jag bara låg där. Det var inte så uppskattat av mig men ändå lite gulligt gjort.
Kram