Thursday, June 17, 2021

Torsdag

 


Har varit på kontoret idag och ska vara där imorgon med. Bilden visar dels en vinst från vår digitala aw när vi hade lite lekar, en flaska hemmagjort vin, fick även en burk vinbärsgele och hallonsylt. Sen dök det upp en sommarpresent från jobbet, rabarbersaft och lite godis och choklad. Alltid roligt med lite presenter. När jag kom hem från jobbet åkte jag till graven och vattnade, det är ett par veckor sen jag var där och jag är alltid så rädd att allt ska ha vissnat men det hade det inte. Det är ju varmt och ska bli upp till 30 grader till helgen. Fyra arbetsdagar kvar. Jag ska vara med på några intervjuer nästa vecka om det hinns med, det ska ju anställas fyra till nu när vi får utökade öppettider. Hur nu allt ska gå till i dessa konstiga tider. Besked kom igår från FHM att de förlänger rekommendationen att jobba hemifrån till sista september. Ja det återstår att se hur allt går.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Kul med vinster och presenter hur små eller stora de än är. Det verkar bli varmt på många platser de närmaste dagarna och jag är glad att jag just nu befinner mig vid en sjö. Stackars alla som har utomhusjobb i svettiga miljöer när det är så här. Vad bra att blommorna klarar sig bra på graven. Det kanske är någon som vattnar regelbundet.
Jag förstår att du räknar ner nu och snart är det din tur att ha semester :D
Kram

ime said...

Ja det har varit över 30 grader hemma idag, är i varmaste laget.
Vi har ju delat upp gravskötseln jag och min bror så vi tar ett år var. Men blommorna klarar sig bättre i jorden än i krukor.
Nu är längtan stor efter semester, tre arbetsdagar kvar.
Kram

Znogge said...

Så trevligt med vinster och presenter!
Skönt att fler ska anställas men det är ju en nödvändighet med utökade öppettider.
Ja, nu är det varmt men man ska väl inte klaga alltför mycket.

Kram och god lördag!

ime said...

Ja vi måste vara fler, just nu undrar vi hur vi ska klara sommaren, vi är för få och resandet minskar inte.
Nej man får inte klaga på värmen, resten av året går man ju påpälsad, det är så ljuvligt med sommar.
Kram