Friday, July 07, 2023

Fredag

 Idag fyller älskade Dante 5 år, tänk vad tiden går. Han ska ha kusinkalas idag, han har ju ganska många kusiner på sin pappas sida så det blir nog full fart. Jag har varit med på hans födelsedag alla år utom 2020 när det var pandemi. Han fick en skattkista av mig i år, S fixade. Jag kommer ihåg allt han fått av mig, när han fyllde 1 fick han en bondgård och en Ralph Lauren-hoodie, på 2-årsdagen fick han en sopbil i trä, 3-årsdagen en höna (mjukis lika stor som en riktig höna) och förra året fick han en gräsklippare. 

Igår hade jag en mäklare här som gjorde en värdering av min lägenhet. Jag ska skriva om lån och lägenheten har gått upp 50% i värde sen jag köpte den. Det lönar sig alltid på lång sikt att köpa en bostad.

Idag har jag varit en sväng vid graven, där såg inte så hemskt ut som jag befarade. Jag brukar sätta isbegonia på sommaren och dom är tåliga. 

4 comments:

znogge said...

Stort grattis till finaste Dante på 5-årsdagen! Tänk så fort tiden har gått. Kul att du kommer ihåg presenterna han har fått. Jag brukar "skryta med" att jag har ett bra minne men alla presenterna minns jag inte kan jag säga.

Man brukar väl säga att över en tioårsperiod är det ingen förlust att äga sin lägenhet men flyttar man ofta är det inte självklart. En bra värdeökning på din minst sagt. Det tackar man icke nej till!

Önskar en god fredagskväll nu!

Kram

ime said...

Jag får nog erkänna att jag inte kom ihåg 2-årspresenten, tur man har bloggen så man kan kolla 😊
Jag hade sån tur när jag köpte lägenheten, det blev en väldig budgivning men jag var envis så jag fick den. Läget är bra och föreningen känd för att vara skötsam. Så här är det inte svårt att sälja, men det har jag inga planer på.
Kram och detsamma till dig!

ibod11 - Ingrid said...

Här kommer ett lite försenat grattis till Fina Dante. Synd att du inte kunde vara med i år men ni har ju nyss träffats och kanske blir det snart nya tillfällen. En skattkista låter kul så den blev han säkert glad för :D
Vad bra att lägenheten har ökat så mycket i värde. Du kanske inte funderar på att sälja nu men så småningom kanske Stockholm...eller Sölvesborg lockar.
Kram

ime said...

Tack för grattiset!
Vi får se framöver men jag bor ju så väldigt bra här, nära till allt men ändå lugnt. Bra förening och låg avgift.
Kram