Wednesday, July 19, 2023

Två arbetsdagar kvar

 


Nu märks det att jag behöver semester, jag är vimsigare än någonsin. Jag glömmer saker, häromdagen blev jag av med min lägenhetsnyckel. Jag har låst upp men sen är nyckeln spårlöst borta. Kan verkligen inte hitta den. I förrgår när jag gick från jobbet till tåget upptäckte jag att min mobil låg kvar på jobbet. Bara att vända och gå tillbaka, hade inte kommit upp morgonen efter utan mobil och har dessutom mitt tågkort i mobilen. En sak jag måste göra min sista jobbdag är att skriva upp alla koder och inloggningar, annars tror jag inte jag kan jobba efter semestern, jag kommer inte att komma ihåg nåt.

Läste en väldigt bra bok, En hemlig plats av Tana French. En riktig nagelbitare. En ung kille hittas mördad innanför murarna på ett flickinternat. Stora delar av boken handlar om en enda dag. Den är väldigt välskriven, fantastiska miljöbeskrivningar och dialogerna från tjejerna som bor på internatet är så autentiska att man tänker att författaren måste varit tonåring själv i närtid. Kan varmt rekommendera boken.

4 comments:

Znogge said...

När man är stressad eller behöver ledighet är det lätt att glömma saker. Nu är ledigheten i alla fall inte långt borta så håll ut. Snart är det din tur!

Tack för tipset om boken. Den låter läsvärd så den ska jag kolla upp.

Önskar en fin torsdag nu!

Kram

ime said...

Ja jag hoppas det bara är min hjärna aom signalerar att jag behöver koppla av.
Läs boken! Du kommer inte att ångra dig!
Kram och detsamma till dig

ibod11 - Ingrid said...

Det är lätt att glömma lite av varje när man är stressad eller bara tankspridd. Jag höll på att glömma min mobil på en camping men kom på det just som jag lämnade in nyckeln. Vilken himla tur! Förhoppningsvis försvinner din tillfälliga vimsighet när semestern är påbörjad och du kan koppla av. För min del är den en del av mitt liv :D
Kram

ime said...

Vilken tur att du kom på att mobilen inte var med! Jag glömde min hemma en gång men upptäckte det innan jag gick på tåget, jag fick gå hem igen och då blev jag hemma och jobbade. Tur jag har den möjligheten.
Kram