Wednesday, July 05, 2023

Onsdag

 


Då har jag två semesterdagar framför mig. Gick en runda upp på stan, efter jag jobbat klart, ett spa hade utförsäljning av produkter, jag köpte Lilla Brukets dagkräm som jag velat testa länge, allt från det varumärket var på 50% rabatt så då passar man på. Lilla Bruket är ett svenskt märke, från Varberg närmare bestämt. Älskar deras handtvål med doft av citrongräs. Allt är med naturliga ekologiska ingredienser. Sen köpte jag en jättefin bukett med mig hem också, en rosa hortensia med bl a rosa brudslöja till. 

Igår jobbade jag på kontoret för första gången på en månad. Det var riktigt roligt att träffa arbetskamrater. Det gick bra att åka tåg med krycka och ryggsäck, men när jag gick hem från tåget hade jag rejält ont i foten, det tog en hel evighet att gå hem. Idag var min plan att åka till kontoret igen men när klockan ringde orkade jag bara inte. Det kommer att bli ett problem för mig, att gå upp och göra mig iordning och åka till jobbet, jag måste bli mer disciplinerad. Det är så väldigt lätt att tänka att jag jobbar hemifrån. Men jag mår bra av att vara på kontoret. Men nu ska jag njuta av fyra dagars ledighet.

4 comments:

znogge said...

Lilla brukets varor är ju ganska så dyra så perfekt att kunna handla till halva priset. Din bukett är så ljuvligt vacker och passar så bra i den fina vasen.
Jag kan kan tänka mig att det var omväxling att arbeta på kontoret. Jobbigt bara med foten på hemvägen men det kommer att bli bättre efter hand.
Hoppas du för en riktigt skön och avkopplande minisemester nu!

Kram och god kväll!

ime said...

Ja jag kunde verkligen inte motstå halva priset!
Visst är buketten fin, det säkraste sättet att glädja mig själv är att köpa blommor.
Jo det blir säkert bättre med foten, jag måste verkligen försöka gå så mycket jag kan.
Tack, inte dumt att ha lite minisemester innan den riktiga semestern!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Det är klart att man ska passa på när favoritmärket rear ut sina produkter. Buketten är jättefin och jag hoppas att den höll sig länge.
Jag förstår att det var roligt att träffa arbetskamraterna men kanske är det bra att inte anstränga foten så mycket flera dagar i rad. Men om du vill till kontoret så vänjer du dig snart vid att gå upp i tid.
Kram

ime said...

Buketten höll sig fin över en vecka!
Jag märker att om jag går mycket då svullnar foten och jag får ont. Men det går åt rätt håll i alla fall.
Kram