Saturday, August 26, 2023

En härlig lördag


 Idag tog jag tåget till Sölvesborg. Det var lite mulet i förmiddags men sen sprack det upp och solen kom fram, det blev varmt och skönt. Jag och E satt ute när vi fikade på Ritz. Sen strosade vi runt som vanligt. På Smaralda var det som vanligt mycket fint, det blev lite ljus inhandlade, är ju mörkt nu på kvällarna så nu måste man ladda upp med mycket ljus, köpte en liten elefant-berlock på rea, den tänkte jag hänga i ett guldörhänge. En blomma fick också följa med hem. Hemma sen gick jag på Scorett och köpte ett par boots, det var 20% rabatt på K Cobler. Snart behöver man börja med varmare skor. Jag har haft ett par Vagabond-boots som tyvärr gått sönder,  jag kan inte ha dom när det regnar, dom läcker. Ganska ovanligt att skor går sönder faktiskt. Hoppas dom här håller bättre.

4 comments:

Ingrid said...

Vad skönt att solen kom fram och värmde er på er mysiga dag i Sölvesborg :D Att fika gott och göra små fynd kan göra vem som helst glad. Jag hoppas att dina nya, fina skor ska hålla länge. Ljus går det åt när kvällarna blir mörka och det är kanske en av de bästa sakerna med hösten :D
Kram

ime said...

Ja det blev en fin varm dag, jag njuter för fullt av de här fina sensommardagarna!
Nu börjar säsongen för stearinljus, mysigt är det faktiskt.
Kram

znogge said...

Vilken bra dag det blev. Att göra en liten utflykt är aldrig fel. Fika och shopping gör liksom dagen. Skorna är supersnygga och helt i min smak så hoppas du blir nöjd med dem.
Nu börjar kvällarna bli mörka igen och det känns lite vemodigt men man får lysa upp med tända ljus.

Kram

ime said...

Jag åker ju regelbundet till min gamla hemstad, det är alltid lika mysigt. Tack, roligt att vi har samma smak 😊
Ja det är lite vemodigt när sommaren går mot sitt slut men än kan det bli fina dagar.
Kram