Sunday, August 06, 2023

Söndag


 Igår var jag på shoppingcentrat som ligger lite utanför stan. Jag hämtade en kjol jag beställt, den beiga stickade på bilden. Har en kofta/jacka i samma färg som kan bli fin till. Jag hörde av mig till L, min gamla kollega från tidningstiden som bor där ute,  om vi skulle träffas för en fika. Hon hade varit ute på galej sent på en festival som varit här i stan så hon var för trött för att ge sig ut så hon bjöd hem mig för en kopp kaffe istället. Jag köpte med mig lite fika så vi satt och pratade bort några timmar. Var ett tag sen vi träffades så vi hade mycket att prata om. Sen säger man alltid att man ska bli bättre på att höra av sig framöver men alla är så upptagna.

4 comments:

znogge said...

Så snygg kjol och dessutom en kjol som man kan kombinera med många olika plagg.
Mysigt att du och L hann träffas för en liten fika. Ofta tänker man nu, men så går dagarna bara så det var bra att du tog initiativet till att ses.

Önskar en fortsatt fin söndag nu!

Kram

ime said...

Ja jag tyckte den var fin, gillar att den är lite klockad.
L har ju gått i pension men är fullt upptagen, jag jobbar för fullt och är dålig på att ta initiativ för att träffas, var över ett år sen vi träffades sist.
Kram och detsamma till dig!

ibod11 - Ingrid said...

Fin kjol!
Jag hör till de som har lite svårt att ta initiativet till att träffa andra. Inte för att jag inte vill utan mest för att jag skjuter upp och gärna bara tar dagen som den kommer. Det är lättare att hitta på saker på egen hand :D Men ibland får även jag ändan ur vagnen. Trevligt att ni kunde ta en fika tillsammans i alla fall :D
Kram

ime said...

Tack!
Ja men jag är nog lite sån också, förutom med E, vi träffas ju regelbundet. Jag tycker inte tiden räcker till när man jobbar heltid, har inte riktigt orken heller.
Kram