Sunday, August 13, 2023

Imorgon börjar allvaret

 


Idag stannade E till hos mig och jag fick en flaska äpplemust som har etikett från Björn Ranelid. Han bor ju jämte Kiviks musteri så det är hans äpplen den är gjord av. Finns ett fint  citat på flaskan: "När min själ är trött  vilar den på äppelblommans kronblad". E har tillbringat helgen på Österlen med ett antal vänner. Hon gjorde nämligen lumpen 1983 ihop med ett antal tjejer och dom brukar träffas. I år kom dom alla till Österlen, de bodde på vandrarhem i Brösarp och besökte förutom Kiviks Musteri bl a Mandelmanns. Vädret hade varit härligt, vilken tur!

Ja imorgon börjar allvaret, man är ju aldrig redo men det är bara att ställa klockan. Jag börjar med en dag hemifrån, men sen måste jag ta mig till kontoret. Wish me luck!

4 comments:

znogge said...

Så fint med en liten present från Österlen.
Ja, då är semestern över får denna gång. Trots att vädret inte varit det bästa hoppas jag att du har kunnat koppla av och njuta av ledigheten ändå. Visst är det en omställning att börja jobba igen men jag tycker ändå att man kommer in i det snabbt. Skönt att mjukstarta lite med en dag hemifrån.

Önskar en fin söndagskväll nu!

Kram

ime said...

Jo jag har kopplat bort jobbet även om vädret inte varit det bästa. Har kanske inte gjort lika mycket jag hade tänkt mig eftersom det inte är lika roligt när det är kallt och regnigt.
Jag tror jag kommer in i rutiner hyfsat snabbt, men att gå upp tidigt är inte riktigt min melodi.
Kram och detsamma till dig!

ibod11 - Ingrid said...

Äppelmust från Kiviks musteri låter som en fin present och säkert smakade den väldigt gott :D
Semester går alltid för fort och riktigt redo är nog inte många när den tar slut. Men jag önskar dig så klart lycka till och hoppas att det blir en bra start på jobbhösten. Kanske är det bra med en mjukstart hemifrån.
Kram

ime said...

Nej jag känner mig inte redo. Det är mest fasan när klockan ringer jag inte ser fram emot, det har varit så lyxigt att få sova ut på morgnarna. Men man kommer väl in i det igen får jag hoppas.
Kram