Friday, July 21, 2017

Fredag

Vaknar idag av att regnet öser ner... det är grått och trist ute. Inte något att göra åt. Vaknade också av nyheten om jordbävning i Grekland och S och K flyger dit imorgon. Till Kreta visserligen, hoppas inte det kommer någon mer jordbävning, en stackars mammas nerver håller inte för det här. Jag vet att dom behöver sin semester, vem hade inte det? Men Grekland mitt på sommaren är för varmt för mig. Men hoppas allt går bra och att det blir en skön vecka för dom.
A som bor i Jönköping fyllde år den 16, jag skickade ett brev med en blomstercheck till henne, la det på lådan kvällen den 11, idag är det den 21 och det har fortfarande inte kommit fram!? Nu är det väl risk för att det inte dyker upp, man kan inte lita på posten. Det konstiga är, vi skriver brev till varandra, har gjort sen vi var 10 år, helt otroligt, breven kommer fram, men just denna gången när det var något värdefullt i så kommer det inte fram. Så trist.

2 comments:

znogge said...

Tråkigt att postgången inte är att lite på men den är tyvärr inte det. Förhoppningsvis så blir det inga fler skalv nu på ett tag...

Kram

ime said...

Nej vi får hoppas att det inte blir fler jordbävningar.
Kram