Monday, July 31, 2017

Måndag

Ja nu är jag inne på min sista semestervecka. Idag cyklade jag upp på stan för några ärenden, E hörde av sig och föreslog en fika, köpte en jättegod iste på Espresso House och så gick vi till Tivoliparken. Där är vackert med alla planteringar och så strövar det omkring höns helt fritt. Var fint och soligt väder, men efter ett tag mulnade det på och kom lite regn. Ikväll har det varit jättefint, jag har njutit på min balkong, det har varit några fina ljumma kvällar jag kunnat tillbringa där.
På onsdag morgon åker jag till Jönköping. Ska bli trevligt.

6 comments:

Ingrid said...

Jag trodde att jag hade lämnat kommentarer på många av dina inlägg men nu ser jag att det inte har fungerat. Jag försöker med mobilen i stället. Det här är andra försöket med den efter att ha insett att jag nog måste klicka på länken "view original post". Hoppas det funkar nu för annars är det nog hopplöst. Det kan ju finnas fler som inte lyckas kommentera så kanske borde du kolla inställningar eller höra med administratören.
Hoppas du får en riktigt skön sista semestervecka :-D

ime said...

Tack! Men nu lyckades du!! Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att ändra inställningar!? Får försöka kolla upp det!

Ingrid said...

Om du undrar vem jag är så var jag tvungen att signera med googlekontot. WordPress funkar inte. Jag är ibod11 :-D

ime said...

Hej ibod11 😊 jag hade räknat ut att det var du!

znogge said...

Så fort semesterveckorna går. Lite vemodigt men så är det...

Kram

ime said...

Ja dom går alldeles för fort. I slutet på oktober ska jag ha två veckor igen. Men man vill ju njuta av sensommaren innan dess.
Kram