Monday, July 10, 2017

Måndag

Idag har jag haft en skön ledig dag, har sovit ut, handlade lite, tvättade och nu ikväll har jag bakat pizza. Blev så sugen på det och nu har jag så jag kan ta med mig på jobbet också. Jobbar heldag imorgon, T kommer in tre timmar mitt på dagen. Det har faktiskt varit lite sol idag, var lite på balkongen. Men sen försvann solen tyvärr. Läste i helgen om att september månad faktiskt blivit mer av en sommarmånad, oftast är det ju varmt och fint då, i juli regnar det oftare. E fyller ju år 5 september och vi har firat det både på Haväng och någon gång på Torsö i sol och härligt väder. Ja nu får jag ladda för fyra dagars jobb, sen hägrar tre veckors semester med eller utan sol.

2 comments:

znogge said...

Så gott med hemlagad pizza! Husse fick en pizzasten i julklapp men än har vi inte invigt den så det borde bli dags.

Sommaren har helt klart en tendens till att förskjutas in mot hösten. Även här är september oftast en varm och skön månad. I dag är här gråväder vilket känns lite tråkigt för sommaren verkar aldrig ta fart vädermässigt.

Kram och ha en bra dag!

ime said...

Jag älskar ju sensommaren, när allt lugnat ner sig och det blir en särskild känsla då, lite annan luft och annat ljus. Men jag vill ju gärna ha sommar även i juni och juli!
Kram och detsamma till dig!