Thursday, May 17, 2018

Åskoväder

Nu håller vi på för fullt att utbildas i bokning av sjukresor. Det är faktiskt roligt. Vi hade besök av en fysioterapeut också idag från företagshälsan som pratade ergonomi. Alltid bra att bli påmind om hur man bäst ska sitta och stå, vi får såklart höj- och sänkbara bord och det är jätteviktigt att växla mellan att stå och sitta. I eftermiddag kom det sen ett jättesträngt åskoväder in, det blixtrade och mullrade samtidigt. Det var obehagligt, vi sitter ju på fjärde våningen och plötsligt gick brandlarmet. Det var bara att ta sig ut i trappan, som är helt inglasad och det smällde jättehögt av åskan. Men det var inte brandlarmet, vi fick gå in igen... det var åskan som gjorde att inbrottslarmet gick igång. Sen kom det riktiga skyfall när vi skulle gå till tåget, B, en av mina arbetskamrater tyckte vi kunde gå båda under mitt paraply till tåget men det var inte helt lyckat, han är mycket längre än mig så jag blev ju blöt. Så går det när man är snäll och ska dela med sig av sitt paraply.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det måste ha varit ett riktigt rejält och otäckt åskväder. Skönt att det inte var ett "riktigt" brandlarm.
Du låter så positiv till ditt jobb och det är härligt att läsa om hur bra du trivs. Att vara snäll mot sina arbetskamrater kan ge mycket tillbaka och det kanske t o m var värt att bli lite blöt ;)
Kram

Anneli said...

Hej Marie,
Visst är det kul att lära sig en massa nytt! Det ger energi.
Här har det också regnat
Kram och ha en fin kväll!
Anneli

ime said...

Ja det är roligt och spännande att lära sig nya saker!
Kram och detsamma till dig

ime said...

Haha 😁 ja det kanske lönar sig att vara snäll och dela paraply!
Kram

znogge said...

Vilket rejält åskväder ni råkade ut för men det var i alla fall tur att det inte var brandlarmet. Dela paraply med någon är sällan en bra idé men jag hade erbjudit det. Nästan svårt att inte göra så men nu är han skyldig dig något ;-)

Kram och ha en härlig kväll!

ime said...

Ja jag kände att jag var tvungen att säga ja 😁
Kram och detsamma till dig