Sunday, May 27, 2018

Mors dag-nyhet

Idag på Mors dag kan jag släppa den glada nyheten att lilla S ska bli mamma och jag följdaktligen bli mormor om mindre än två månader! Är det inte fantastiskt? Det är jättespännande. Dessutom var lilla S uppe på sin muntliga tenta i fredags inför Advokatsamfundet och blev godkänd. Nu fattas bara en ansökan till Advokatsamfundet för att få kalla sig advokat. Känns skönt att det är avklarat innan den andra stora händelsen.
Tyvärr träffar jag inte mina barn idag, dom bor för långt iväg. Jag har dock rätt mycket ta för mig. De lediga dagarna går så otroligt fort nu när jag jobbar heltid.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Men ååh, så himla roligt. Jättegrattis till de blivande föräldrarna och till mormor :D Så spännande det ska bli att följa den nya lilla familjemedlemmen. Du kanske inte får tillstånd att publicera några foton men du kanske får berätta valda episoder :D Mina barn väljer än så länge att inte skaffa barn. Finns inga planer alls. Så jag gottar mig i andras barnbarn i stället :D
Kram

ime said...

Tack 😊 ja vi får se om jag får visa några bilder. Jag får inte visa några på den gravida blivande mamman trots att hon är jättevacker. Men bäst att göra som hon säger 😁
Kram

znogge said...

Men vilken glad och rolig nyhet! Att vara mormor är alldeles underbart och det blir bara roligare och roligare!

Det är så olika om bilder får visas eller inte men jag har tillstånd så länge lilla S är påklädd. Sonen däremot vill sällan vara med på bild så han förekommer sparsamt.

Kram och grattis än en gång till alla inblandade!

Anonymous said...

Tack �� ja jag har förstått av dina texter att mormor är något av det bästa man kan bli!
Kram

Anneli said...

Hej Marie,
Stort grattis och vad fantastiskt kul! B[de att du skall bli mormor och att din dotter snart är advokat! Spännande tider väntar på många plan!
Kram och ha det gott!
Anneli

ime said...

Tack snälla du ☺ ser mycket fram emot att få träffa nytillskottet när den är född!
Kram