Sunday, May 20, 2018

Söndag

Det här underbara vädret har hållt i sig i snart tre veckor väl!? Jag har gått utbildning i fyra veckor och hade en tjockare jacka på mig i början, nu går man ut barbent och i en tunn kofta på morgonen, det är så skönt. Härligt också att värmen är här när det är som underbarast i naturen med all blomning. Finns ju inget tråkigare än när maj månad är kall och regnig. Hoppas detta håller i sig. Ja nu går jag in på näst sista veckan på utbildningen. Har blivit bortskämd med att få sluta tidigt, har hunnit med fyra-tåget flera gånger och så lediga helger på det. Men om två veckor börjar allvaret, då går jag in på schema och börjar jobba. Det är ett gäng som hållt på några veckor, det har varit lite teknikstrul men annars verkar det funka. Man vänjer sig snabbt vid att vara på en stor arbetsplats, det är gott om folk i huset och många i lunchrummet. Det är roligt.

4 comments:

znogge said...

Visst har maj månad varit väldigt fin vädermässigt! Hoppas bara att det håller i sig så att sommaren blir fin den med. Så skönt att du trivs bra och det blir säkert bra när du börjar jobba "på riktigt" också.

Kram och trevlig söndagskväll!

ime said...

Ja hoppas det blir en lång härlig sommar!
Börjar se fram emot att få jobba på riktigt. Man kan ju inte utbildas hur länge som helst.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Ja, det har verkligen varit en fin månad hittills och det verkar fortsätta lite till :D
Du har hamnat rätt och det kommer att gå jättebra. Jag förstår att du både längtar och kanske är lite nervös inför att böra "på riktigt". Snart har du glömt all nervositet och hanterar bokningar och telefonsamtal som om du inte hade gjort annat :D
Kram

ime said...

Ja jag tror det kommer att gå bra 😊
Kram