Friday, May 11, 2018

Fredag

Det är fler än jag som gillar att det är fredag, katterna sprang precis som galningar och jagade varandra. Jag blir så bortskämd de här sex veckorna med helt lediga helger, idag fick vi dessutom sluta klockan fyra. Jag är jätteglad för att jag fått chansen med det här jobbet, jag tycker våra teamledare och chefer är väldigt trevliga och vår utbildning är så bra. Kan knappt fatta vilken tur jag haft.
Igår hade jag svårt för att somna och sen vaknade jag av åskknallar i natt. Så det blev inte så mycket sömn. Tur det är två dagar nu med sovmorgon.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Underbart att du är så glad och nöjd med nya jobbet. Vilken himla tur att du kom dig för att söka det. Det är så lätt att bli kvar i det man har men du pushade dig själv till ett riktigt lyckat miljöbyte :D
Kram

ime said...

Ja jag tänkte på det idag. Att både på intervjun och sen när jag skrev anställninhmgspapper så tvekade jag. Men jag är jätteglad att jag fick jobb!
Kram

znogge said...

Så roligt att det känns fortsatt bra för arbetet är trots allt en stor del av vår vardag. Bra chefer ska dessutom inte underskattas. Här åskade det i förrgår men jag somnade ändå som bedövad!

Kram och ha en härlig helg :D

ime said...

Bra chefer är inte någon självklarhet, med tanke på mitt förra jobb känns det här mycket bättre.
Kram och detsamma till dig

Anneli said...

Ja men jaaa...visst vill man absolut vara ledig på helgerna. Förr när jag jobbade i turist och resebranschen jobbade jag alltid när alla andra var lediga och det gick bra när jag var yngre men nu älskar jag all ledighet som lärare. Alla lov och alla helger fria!
Så njut nu att ha dina helger lediga! Det är du värd efter att ha jobbat en massa lördagar.
Kramen och ha en fin vecka!
Anneli

ime said...

Ja det är superskönt med lediga helger! Jag kommer dock att jobba en del helger när jag går in på schema men då blir det lediga dagar mitt i veckan istället. Det blir bra det också.
Kram