Friday, May 04, 2018

Friday!!

Äntligen fredag, vad skönt. Fast veckan har varit kort och nästa vecka blir också det. Skönt. Igår hade vi invigningsfest. Den började redan kl 15, med tal av trafikdirektören. Som vi får höra hela tiden så är alla glada för att detta projektet är igång. 360 ansökningar till dessa tjänsterna och vi är resultatet av vad dom vaskat fram. Sen fick vi alla en varsin partypåse, med lite mat, kaka och program för festen. Lite bubbel och snittar, var andra människor också inbjudna så vi var uppemot 200 personer. Sen blev det lite festligheter, tipsrunda, man kunde fotografera sig med massa utstyrsel, jag tog på en uniformsmössa och mustasch.... antar att bilderna ska puliceras på intranätet. Det gick omkring en magiker och gjorde en massa tricks, bra musik var det också. Nere i matsalen var det DJ och en kille som spelade saxofon och det bjöds på tårta. Hoppas inte det här fortsätter med tårtor, det har varit det varannan dag typ dessa två första veckor. Magikern hade en rolig show, det är ju så extremt roligt att se på och man fattar verkligen inte hur det går till. Han hade bl a en liten trälåda med hänglås på, innan det hade en tjej lånat ut sin mobil till honom och då gjorde han ett trick så att mobilen gick upp i rök. Den här lådan gick runt bland alla som var på plats, man skulle hålla i den och sen lämna den vidare. Plötsligt sa han stopp och den personen som höll i den då fick gå fram och då ringde det i lådan och tjejens telefon låg där.... och han som höll i lådan hittade en lapp med sitt namn på i lådan. Hur går det till?????
Idag fick vi faktiskt sluta redan vid 11, vi ska plugga själva i eftermiddag och fick göra det var vi ville, jag tog tåget hem och ska nu plocka fram mina papper och läsa på.

4 comments:

znogge said...

Det låter som om de är måna om att ni ska lära känna varandra bra och trivas vilket är positivt. Men det hindrar inte att det kan vara skönt att få komma hem så pass tidigt när det är fredag. Plugga nu flitigt bara ;-)

Kram och trevlig helg!

ime said...

Ja dom är väldigt måna om att vi ska få bra stämning på arbetsplatsen. Ja.. jag får försöka börja på pluggandet 😊
Kram

ibod11-Ingrid said...

Festligheter, tårtor och gemenskap - verkar som en bra början och det är klart att ni ska äta tårtor mycket och ofta :D Man kan ju ta små bitar även om det är jättesvårt ;)
Kram

ime said...

Haha 😂 ja där har du en poäng. Man kan ta små bitar.
Kram