Saturday, November 09, 2019

Ledig helg

Känslan när man går hem fredag eftermiddag och har ledig helg framför sig är oslagbar. Jag slutade dessutom en timme tidigare, torsdagen var jättejobbig, jag gick in tidigare och jobbade 12-22 så det var skönt att få gå tidigare. Men när man väl krupit upp i soffan är i alla fall jag väldigt trött så det blir ingen särskilt sen kväll. Tilda har väckt mig ganska tidigt idag så jag sitter här med min kaffekopp och njuter. Har lite ärenden på stan idag. Imorgon ska jag och E gå på C4 shopping lite, hon ska bjuda på mat som lite försenad födelsedagspresent. Ellos har öppnat en stor inredningsbutik där.
När jag var i Stockholm hade jag lite hosta och varje gång jag hostade så härmade Dante mig. S har skickat en video där Dante fejkhostar och skrattar om vartannat, jag skrattar lika mycket varje gång jag tittar på den. Han ser så rolig ut och han vet om att han är rolig också!

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Den där härliga helgkänslan har jag inte känt på många år och jag kan sakna den ibland. Trevligt att du ska bli bjuden på lunch och shoppa lite.
Barn är roliga och de har så lätt för att snappa upp saker. Jättekul att han härmar dig och dessutom är medveten om att han är rolig :D
Kram

ime said...

Jag kan förstå att du saknar den känslan. Jag har ju jobbat dagtid flest år i mitt arbetsliv så jag har ofta fått känna på den. Nu jobbar jag ju många helger och då saknar jag också fredagskänslan.
Ja mitt barnbarn är en liten humoristisk kille ❤
Kram

znogge said...

Så härligt för dig att kunna njuta av en ledig helg!
Barn är roliga och är experter på att härma har jag noterat. Träffsäkra är de också :D

Kram

ime said...

Ja det har varit en skön avkopplande helg.
Det är så roligt när de små är humoristiska, hans mamma var också full av humor redan som liten.
Kram