Sunday, November 17, 2019

Söndag

Sista lediga dagen på den här tredagarsledigheten. Har varit väldigt välbehövligt och skönt, både fredagen och lördagen tyckte jag mest att jag latade mig. Idag har jag däremot städat och ska tvätta. Framför mig har jag en tuff vecka, sex dagars jobb. Fyra dagars dagpass och två kvällar till 22. Efter 22-passen (tisdag och lördag) har jag direkt morgonpass och det är väl det vi reagerar på, att man inte kan ha t ex två kvällspass efter varandra utan att det ska hoppas så mycket mellan tiderna. Vi får se hur det blir, den nya chefen lyssnar och återkommer men sen måste det ju hända saker med. Mitt största hopp just nu är att jag kan få byta tjänst så småningom men det är ju inget jag pratar med någon om förutom med dom som jobbar där.
Det går fort nu, två veckor till första advent och sen går det snabbt. Jag har bokat tågbiljetter och åker upp till Stockholm den 23 december och hem den 25. Ska bli så roligt att få fira jul med Dante som nu är så stor så han förstår lite mer. Min väninna A från Jönköping blev mormor igår, en liten pojke valde att komma tre veckor innan beräknat men alla mår bra. Vilken lycka.

6 comments:

Ingrid said...

Jag hoppas att den nya chefen inte bara lyssnar utan tar tag i saken också. Det måste gå att ordna ett bättre schema för det kan inte bli många timmars sömn mellan ett sent kvällspass och en tidig morgon.
Vad mysigt att du ska fira jul med Dante :D Du lär nog passa på att vandra omkring och uppleva ett juligt Stockholm också och bättre än så kan det väl knappast bli :D
Kram

ime said...

Ja vi får hoppas att det händer saker. Du har helt rätt i att det inte blir så många timmars sömn, det är svårt att varva ner när man kommer hem och sen ringer klockan tidigt nästa morgon.
Det är jättehärligt att få komma upp till ett juligt Stockholm. Bara att kolla på NK:s julskyltning är fantastiskt. Kanske hinna med en julfika i Gamla Stan också.
Kram

znogge said...

Så skönt att du kunnat koppla av lite under din ledighet. Sedan är det alltid så att man har vissa saker som måste göras. Det låter som jobbiga dagar väntar på arbetsfronten men det får gå. Jag håller en tumme för att du kan byta tjänst framöver. Hur som helst så har du i alla fall en trevlig jul att se fram emot.

Kram och ha en bra måndag!

ime said...

Ja vissa saker kommer man inte ifrån.
Du får gärna hålla två tummar!! Tycker tjänsten borde komma ut snart.
Kram

Znogge said...

Då håller jag två så att vi är på den säkra sidan :D

Kram

ime said...

Tack ☺
Kram