Wednesday, May 05, 2021

Iskaaaaaallt

 Vad är det här för vintertemperaturer under vackra maj månad? Jag har kommit igång med mina morgonpromenader igen men det är ju iskallt och regn. Måtte det komma lite värme snart.

Det pratas fram och tillbaka om vaccin för oss i fas 4, jag tillhör ju den äldsta gruppen där. Först hörde jag positiva tongångar om vaccin om någon vecka, nu på Sydnytt ikväll sa man att region Skåne ligger efter och att det skulle vara aktuellt först i juni.  Man kan inte göra mycket mer än vänta.

Igår fick vi en inbjudan till en digital utbildning i ergonomi, vi som jobbar hemifrån. Problemet var att vår teamledare skrivit en Agronomiutbildning och det räckte för att vi skulle bryta ihop - av skratt. Vi kunde knappt jobba efter det. Vi har ju en gemensam chatt och det var ingen hejd på roligheterna, så kreativa har vi aldrig varit med att skicka roliga bilder på traktorer och bönder och halmbalar och allt. När vi skulle ha vår dagliga avstämning via teams hade någon på sig värsta bondkepsen. Vad roliga vi var!!

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Alla i Sverige längtar nog efter lite vårvärme nu och jag tror att den kommer till er i söder snart. Jag är glad om jag slipper ha mössa när jag går ut :D
Vad härligt att ni fick anledning att skratta och flamsa lite. Det behövs verkligen i dessa tider och säkert tillförde det något bra till er gemenskap. Det händer lite då och då att man får skratta åt felstavade ord som då får en annan innebörd. Härom dagen läste jag en kommentar någonstans som avslutades med "may the fourth be with you" :D
Kram

Från Glam till Damm said...

Bara så trist med detta kalla vårväder, håller med! Här i Dalarna har det t.o.m. snöat.

Härligt att få gapskratta lite och speciellt på jobbet!

Kram,

Anneli

ime said...

Ingrid: ja vi får verkligen hoppas på lite högre temperaturer!
Ja vi skrattar fortfarande åt T som tycker vi ska gå en agronomiutbildning 😀
Haha den var rolig som du skrev om, the fourth 😁
Kram

ime said...

Anneli: snö vill man verkligen inte ha i maj månad.
Det är härligt att ha roligt på jobbet, speciellt när någon annan gör eller säger nåt som är fel 😁
Kram

Znogge said...

Ha ha, så fel det kan bli men samtidigt så var det nästan bra det. Nu fick ni skratta rejält tillsammans och det kan verkligen behövas.
Vädret ja, det lämnar en hel del att önska och påminner mer om mars än maj.
Så konstigt med vaccinationen. Jag trodde Skåne låg väl framme...

Kram och god kväll!

ime said...

Ja det är olika besked om vaccinationen hela tiden, nu läste jag att i min stad kommer man att kunna boka vaccination i mitten på maj, får väl se om jag lyckas få en tid.
Kram