Thursday, May 27, 2021

Torsdag

 Ikväll har jag haft bil och då trycker jag in allt. Började med att åka till Blomsterlandet och köpa massor av blommor. Pelargoner, lobelia, tobaksblomma till min balkong och blommor till graven som jag tänkt plantera på lördag. Köpte jord också, gud vad tungt det är att bära. En bukett rosor och en palettblad att ha inne. Sen blev det Maxi för mat och kattsand och även kattmat hos veterinären.  Fick gå många gånger för att bära in allt hemma.

Nu har jag bokat tågbiljetter till Stockholm på min semester och håller alla tummar för att det ska bli av. Då har det hunnit gå några veckor efter min andra spruta så händer inget oförutsett så ska det bli av äntligen. Blir nog sista besöket i dotterns lägenhet för dom har köpt hus som dom flyttar in i till hösten. Spännande!

Jag kommer att börja min semester den 24 juni, blir tre och en halv veckas ledigt. Sen har jag lagt in om en vecka i augusti också. Det ska komma ut att det blir fyra nya tjänster hos oss. Jag vet att två stycken sökt högskola, jag önskar för deras skull att dom kommer in men är nervös för att dom ska hinna anställa och lära upp nya. Vi får se hur det går.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Vad skönt att få så mycket gjort på en och samma dag men jag kan riktigt känna hur jobbigt det var att bära in allting. En av de bästa vinsterna med att köpa mat med hemleverans är att få det framburet till dörren :D Men nu kommer du att få det fint med blommor både ute och inne och snart sitter du i solen på balkongen och njuter.
Åh, vad roligt att du äntligen ska få komma till Stocholm :D Jag håller tummarna för att inget ska lägga hinder i vägen.
Kram

Znogge said...

Så skönt att få gjort så mycket på en och samma dag även om det blev en hel del bärande. Jag måste också komma till skott och få köpt lite blommor till terrassen.
Så härligt att du har bokat biljett till Stockholm och jag kan inte se varför det inte skulle bli av. Jag håller ändå en tumme för att du ska komma iväg som planerat. Så skönt att spara en vecka till i augusti.

Kram

ime said...

Ingrid: ja jag ska försöka hinna plantera idag så balkongen blir riktigt fin till helgen.
Nej jag hoppas verkligen inget ska hända så att jag inte kan åka upp till Stockholm. Nu får det bli av!!!
Kram

ime said...

Znogge: ja det blev verkligen mycket gjort igår!
Jag tänker om dottern eller svärsonen skulle bli sjuka, att det gör att jag inte kan åka. Men har dom klarat sig så länge så hoppas jag dom slipper corona.
Kram