Saturday, May 15, 2021

Lördag

 Igår jobbade jag på kontoret igen. Det är kluvet det här med att vara på kontoret kontra jobba hemifrån. När jag är administratör måste jag ju vara på kontoret och det är faktiskt trevligt att träffa arbetskamrater. Det är också skönt att jobba hemifrån men det blir ju ensamt i längden. Efter semestern ska jag vara på kontoret 1 1/2 vecka, men då har jag ju fått båda sprutorna och borde ha liten risk att smittas.

Idag har jag varit och fixat naglarna, köpte några blommor till balkongen också, men nu regnar det så jag får vänta med att sätta ut dom. Lite kallt blev det när regnet kom, jag som hade på mig klänning och bara ben. Dom sa igår att det är meterologisk sommar i södra Sverige men det känns det inte som idag.

8 comments:

Znogge said...

Här kan vi skryta med 14 grader och mulet så sommar känns det inte som. Regnet har i alla fall dragit vidare vilket är skönt.
När man har fått andra sprutan ska man förhoppningsvis känna sig lite tryggare hoppas jag.

Kram och god lördag!

Åsa said...

Här uppe i Hälsingland fryser vi idag med 5 grader och regn, torsdagens tillfälliga värme kom och gick. Ja nu är man på rätt sida i alla fall efter första sprutan, visst kommer det att kännas lite tryggare till midsommar efter andra dosen. Håller med om att det är blandade känslor mellan att jobba på kontoret eller jobba hemifrån, helst en blandning av båda tycker jag, men anar att det blir kontor på heltid efter sommaren tyvärr. Önskar dig en fortsatt fin helg

ime said...

Znogge: ja nu har vi faktiskt lite sol här på kvällen, men högre temperaturer hade känts bra.
Jo men jag tror med att man kan känna sig hyfsat trygg efter andra sprutan.
Kram och detsamma till dig

ime said...

Åsa: åh vad kallt med 5 grader!
Ja det finns ju för- och nackdelar med allt. Vi hoppas ju på att få blanda jobb på kontoret med jobb hemifrån i fortsättningen. Vi får se hur det utvecklar sig.
Önskar dig också en fortsatt fin helg!

ibod11 - Ingrid said...

Jag förstår att det var trevligt att få jobba inne på kontoret och träffa arbetskamrater IRL :D Men det finns så klart fördelar med att jobba hemifrån också och en lagom mix vore säkert bäst.
Det har inte varit något kul väder här heller idag. Jag var ute i kylan, med både mössa och fingervantar, och letade checkpoints och det ömsom regnade och ömsom duggade. Det blev en skön och varm dusch så fort jag kom hem men det var ändå skönt att komma ut en stund.
Kram

ime said...

Ja en mix med att jobba hemifrån och ibland på kontoret är nog det bästa.
Det är skönt att komma ut om man är rätt klädd, jag var inte det idag ☺
Kram

Från Glam till Damm said...

Ja, är det sommar så är det! Då ska man kunna ha klänning! Jag förstår att det är trevligt att komma in till kontoret och träffa lite arbetskamrater, men samtidigt skönt att jobba hemma och slippa åka till jobbet. Ja, det är lite kluvet för många.

Varm kram, Anneli

ime said...

Men visst ska man kunna ha klänning, man får stå ut med att frysa helt enkelt!
Kram