Saturday, September 11, 2021

Lördag

 


Jag behöver nya höstskor. Har kollat in lite loafers, hade egentligen tänkt åka till Malmö idag men hade inte riktig lust. Butiken jag kollat in finns ju hemma också. Provade Dasia loafers, dom har en ganska grov sula och är mer runda framtill. Men nej, jag vet inte, kan inte riktigt gilla dom. Så det blev ett par boots mer i min smak. Mina har ett guldfärgat spänne högst upp. Det känns tidigt att tänka sig gå i boots men det är snart oktober och rusket lär börja. Idag är det kvalmigt.

Ska ringa A, min arbetskamrat som inte mår bra. Jag tycker så synd om henne och försöker peppa att hon ska försöka släppa det som är jobbigt. Men det är såklart lätt sagt.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det är inte alltid lätt att välja rätt skor. De ska helst vara snygga, bekväma och praktiska och det är inte helt enkelt att få ihop alla de delarna. Jag har resignerat och går mest efter bevkämlighet. Hittar jag några som dessutom är snygga så är det en bonus.
Vad bra att din arbetskamrat har dig som stöttar. Det underlättar nog en del att någon visar omtanke. Jag hoppas att hon kan komma ur sitt dåliga mående snart.
Kram

ime said...

Man har ju skor till olika tillfällen, ofta höst och vinter har jag med ett par skor jag byter om till på jobbet. Dom är inga såna man har på sig ute vid den årstiden.
Ja jag hoppas också A försöker släppa det jobbiga.
Kram

znogge said...

Så snygga boots! Daisa tycker jag oftast är för grova och lite klumpiga men det är självklart en smaksak. Jag köpte ett par loafers från Rieker och de var mycket nättare i modellen vilket passade mig.

Så bra att du kan peppa och stödja din kollega för sådan uppbackning kan vi alla behöva när något känns tungt.

Kram och god lördagskväll!

ime said...

Tack ☺ jag trodde jag skulle gilla lite grövre loafers men nej... det passade inte mig.
Ja jag hoppas jag hjälper A, för så som hon har det nu kan inte fortsätta.
Kram och detsamma till dig