Wednesday, September 29, 2021

Onsdag

 Jag kämpar på med de nya arbetstiderna och jobbar fortfarande hemifrån. Ska dock in på kontoret enstaka dagar de kommande veckorna. Min chef frågade idag om jag är intresserad av att jobba administrativt helt och hållet, den ordinarie administratören ska gå vidare, jag tackade dock nej. Jag har funderat en del tidigare om denna situationen men jag tycker helt enkelt inte det är roligt att bara jobba med pappersarbete även om det skulle innebära bara dagtid. Man måste gilla det man gör. Jag är gärna back-up men blir helst kvar på min ordinarie tjänst. Lite roligt var att min chef höll med, hon tycker jag passar bra på kundtjänst och är bra mot kunderna. Det var roligt att höra.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det är bra att du har kommit fram till hur du vill ha det och att du kunde välja att ha de arbetsuppgifter du har nu. Det är kul med kundmöten, både i telefon och IRL, och jag hoppas att du slipper de trista samtal du ibland har fått.

ime said...

Visst skulle det vara skönt med enbart dagtid men jag passar bättre att ha kundkontakter. De flesta är också trevliga.
Kram

Znogge said...

Bra att du vet vad du vill men samtidigt måste det kännas skönt att veta att du är uppskattad. Själv hade jag tyckt att det varit ett svårt val.

Kram

ime said...

Man är så ensam på administratörstjänsten och nu väller det in ansökningar som man måste hinna med varje dag, på min vanliga tjänst är man ett team som hjälps åt. Jag gillar att känna att jag hjälper människor. Det har inte varit ett helt lätt beslut eftersom enbart dagtid lockar, men jag landar ändå i att det känns viktigare att trivas med det jag gör.
Kram

Znogge said...

Trivseln är A och O och att jobba i ett team betyder mycket. Arbetstiden är inte allt.

Kram och god fredag!

ime said...

Ja vi får se hur det slutar, jag har lämnat ett förslag men tror kanske inte att jag får igenom det.
Önskar dig detsamma!
Kram