Thursday, December 16, 2021

Julmingel


 Igår hade vi julmingel på jobbet. Två av mina kollegor höll i det och hade förberett med hembakad saffranskladdkaka, pepparkakor, lussekatter, skumtomtar och choklad och annat smarrigt. Vi hade lekar, ett julquiz bland annat som jag och en kollega vann. Vi fick en varsin tomte i choklad och ett varsitt doftljus. Vi hade såklart julklappsutdelning med. Det hade lottats fram vem man skulle köpa julklapp till. Jag fick ett set med julgodis till katterna!! Det är så fint så katterna fattar inte att det ska ätas. Jag hade ett diadem i håret som jag fick mycket komplimanger för. Det är alltid roligt att skratta med kollegor. Men man orkar inte särskilt länge, jag var hemma vid 20. Alla verkar lika trötta nu, jag kommer knappt ur sängen på morgonen. Tre arbetsdagar kvar innan lite julledigt.

6 comments:

Znogge said...

Så trevligt med lite julmingel och vilken alldeles perfekt klapp som du fick. Några senare kvällar mitt i veckan är det inte tal om för min del men det är mysigt att ses en kortare stund ändå.
Även för min del återstår tre arbetsdagar innan jag är julledig. Det känns väldigt bra även om min halvtid gör att jag inte alls är så trött som jag brukar vara.

Kram och god helg!

Eva i Dalarna said...

Härlig bild!
Min julledighet började igår, tack vare att mitt schema är ledig vecka nu till nästa torsdag och så fick jag semester över juldagarna. Jag känner mig som Christina Schollin skulle ha uttryckt det : nöjd, nöjd, nöjd (hon säger ju allt tre gånger) ��

ime said...

Ja det var en riktigt trevlig kväll.
Förstår att det spelar stor roll att få jobba mindre, skulle varit jätteskönt.
Kram

ime said...

Eva: åh vad skönt! Önskar dig en skön julledighet!

ibod11 - Ingrid said...

Fint tomtediadem och kul att du hade det på dig :D
Jag förstår att du blev trött ganska tidigt. Dels har ni haft en intensiv period och dels blir man trött av festligheter och lekar, hur kul man än tycker att det är. Men snart blir det bättre och du kan njuta av julledighet :D
Kram

ime said...

Ja mitt diadem blev väldigt uppmärksammat 😄
Min lilla arbetskamrat M är lika trött som jag och hon är bara 21 år, så nog behövs ledighet!
Kram