Saturday, February 04, 2023

Lördag och vårkänslor

 


Idag är det kallt, visserligen sol och blå himmel, men enligt min väderapp känns det som minus 8 grader. Såg dock både vintergäck och snödroppar när jag gick upp på stan. Så det finns hopp. 

Nu kan man fynda, vilket jag är världsbäst på. Julkartonger reas ut, köpte en Clinique dagkräm där det ingick både serum och ögonkräm i lite mindre format, bara dagkrämen kostar normalt 735 kr, nu kostade allt 367 kr. Köpt på Åhléns. Har också kommit  vårkläder i fina färger, jag gillar den här lite grön/turkosa färgen. Köpte tröjan på bilden på mq, den är i ull, jätteskön. Börjar känna mig redo för vår faktiskt.


4 comments:

Znogge said...

Visst är det trevligt när man kan fynda. Tröjan är verkligen fin och färgen ljuvlig. Tror att den passar dig perfekt. Själv har jag dock svårt för ull tyvärr. Mitt nya underställ i merinoull fungerar dock. Mina nya handskar var också på rea och mindre än halva priset så visst blir man nöjd då.

Önskar en fin lördag nu!

Kram

ime said...

Ja jag föll för denna färgen, vet att många har svårt för ull men jag tillhör inte dom. Tycker det är en underbar kvalitet. Skönt att merinoull funkar för dig.
Det är verkligen läge att fynda nu.
Kram och detsamma till dig!

ibod11 - Ingrid said...

Kul att vara så bra på att fynda och hitta det du vill ha till väldigt bra priser :D Tröjan är jättefin och klär dig säkert superbra. Jag gillar blått i alla nyanser (nästan) och dit räknar jag turkos.
Kram

ime said...

Ja det är mycket blått denna våren, speciellt en himmelsblå färg, jättefint! Jag längtar verkligen efter vår och mer färger både i naturen och på kläder.
Kram