Wednesday, February 15, 2023

Onsdag

 Det händer inte så mycket här. Jobbar ganska varierat denna veckan, måndag-onsdag-fredag på kontoret och resterande dagar hemifrån. Administratör några dagar och utbildning halva dagen på fredag. Vi håller på att byta system, det är själva administratörstjänsten som ska digitaliseras och det är mer jobb än när vi jobbade med pappersansökningar. Nu får man sitta och öppna pdf-filer som scannats in. Glad att detta inte är min huvudsakliga syssla.

Längtar efter vårvärme, men visst märks ljuset tydligt, härligt!

Jag hade reservererat en bok på biblioteket, Stjärnfall av Louise Boije af Gennäs. Jag får bara låna den i två veckor och den är nästan på 700 sidor. Jag orkar inte läsa så länge på kvällarna, är så trött, så jag får försöka läsa mycket på de två helgerna som kommer. Hennes böcker är alltid så läsvärda. Hoppas jag hinner läsa ut den.

4 comments:

znogge said...

Visst märks det tydligt att dagarna börjar bli längre och det är verkligen en härlig känsla. Nu längtar jag bara efter att det ska bli lite varmare också men jag förstår att det dröjer ett tag.

Hoppas att du hinner läsa ut boken för det skulle ju kännas väldigt snopet annars. Det får bli en helg i läsandets tecken ;-)

Kram och god kväll!

ime said...

Ja det är underbart med ljuset!
Jag vill helst inte tvingas lämna tillbaka boken utan att jag läst klart 😊 men den är så bra så jag ska nog hinna.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Det är väldigt länge sedan men jag har faktiskt också gått från papper till att scanna in och hantera handlingar digitalt i stället. Det kändes inte lika kul och lätt i början men ganska snart insåg jag att det faktiskt gick snabbare. Men är man en som gillar papper så saknar man den delen ändå. Tänk att det är 25 år sedan och nu står du inför samma förändring. Ibland verkar tiden stå stilla :D Jag hoppas att du ska bli sams med det digitala, precis som du är när det gäller andra arbetsuppgifter.
Här märks det också tydligt att det blir ljusare men just nu gläder jag mig åt att vintern verkar återkomma om någon dag :D
Kram

ime said...

Vid vissa tillfällen är det jättebra med det digitala och förhoppningsvis blir det bra det här också, men vi är inte där än,just nu är det massor av fler moment med det digitala.
Roligt att du glädjer dig åt att vintern återvänder 😊 jag vill bara ha vår!
Kram