Sunday, November 19, 2023

Härlig lördagkväll

 


Det var underbart trevligt att träffa M igår, min väninna från gymnasietiden. Vi kom fram till att det nog var 2016 vi träffades sist och sen åkte hon till Japan och träffade J. Han var med igår och dom började med att prata lite japanska med varandra. Tänk så snabbt man kommer in i snacket, vi umgicks mycket på gymnasiet, vi var ett gäng på 8 tjejer som höll ihop. Jag la upp en bild på instagram och flera skickade hälsningar till henne. Hon har varit hemma sen i somras, vill finnas för sin mamma. Mamman bor på ett boende men de har behållt huset så att M och hennes syskon kan bo där när dom hälsar på. Hon har en lillebror som bor i Mexiko så det är ju jättebra att ha ett hus där dom kan bo. Jag fick ju en present av henne också, en fin bricka med två hjärtan på. Det blev en jättetrevlig kväll,  jag och J följde henne till tåget och sen stannade han över hos mig. Jag har gjort så mycket roliga saker på senaste tiden, ett extra härligt Stockholmsbesök, konserten förra fredagen och så gårdagen, det har hängt ihop med att jag fyllt år så det är ju inte så dumt att fylla år.

4 comments:

Znogge said...

Så roligt för er att träffas igen för det var ju några år sedan. Med vissa vänner gör det inget för man kan liksom ta vid där man slutade. Förstår att det blev en trevlig dag för er alla. Trevligheter det behöver vi verkligen som balans mot den gråa novembervardagen.

Här blev dagens simtävling inställd för lilla S har ont i halsen. Tråkigt så klart men bara att acceptera.

Kram och god söndag!

ime said...

Ja det är jättekul att träffa henne, hon lever ett så annorlunda liv och har ju också bott i Japan, så hon och J har mycket att prata om.
Vad synd med simtävlingen, får hoppas det kommer fler tillfällen.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Jag gissar att du känner dig frisk nu eftersom du låter så glad. Men det är klart att man kan vara glad när man träffar omtyckta personer även om allt inte känns helt bra i kroppen. Härligt att ni hade så trevligt och att din son och din väninna också har mycket gemensamt. Fint att han stannade kvar hos dig så att ni kunde fortsätta prata om allt kul. Du har verkligen mycket att minnas från den här tiden. Det kan vara väldigt trevligt att fylla år :D
Kram

ime said...

Jag känner mig lite bättre även om jag har haft en del hosta. Men dom sakerna jag gjort denna och förra helgen har varit så glädjefyllda att jag orkat trots lite sviktande hälsa. Jo det kan vara riktigt trevligt att fylla år, när man får träffa människorna man tycker mest om.
Kram