Saturday, November 04, 2023

Ett litet livstecken

 Tittar in lite snabbt, jag ligger hemma sjuk i covid. Började få lite ont i halsen i början på veckan, i onsdags frös jag mycket på jobbet och när jag gick hem från tåget frös jag så jag skakade och min väg hem kändes som flera mil lång. Hemma sen la jag mig under en filt och sen är hela natten och torsdagen bara en feberdimma. Febern har gått ner men jag är dunderförkyld, har ont i alla leder och huvudvärk och hemsk hosta. Kom på igår att jag hade ett covid-test hemma och det visade positivt. Så något firande denna helgen blir det inte. Bara vila och ta det lugnt alltså.  Känner mig verkligen helt slut.

6 comments:

znogge said...

Men vilken otur att du har åkt på Covid. Jag är ganska så säker på att vi hade det också. Tur i oturen är i alla fall att det inte var förra helgen när du var uppe i Stockholm.

Hoppas att du snart känner dig bättre men det enda är att vila sig i form.

Krya-på-kramar från oss i Stockholm

Marie Karlsson said...

Ohh krya på dig, vid denna tiden förra året hade jag också covid, lite längre fram. Jag hade det då min dotter fyllde år förra året och hon fyller 23:e nov. Hoppas inte att det blir en repris på det.

Hoppas inte att du ska bli jättedålig i covid.

ime said...

Znogge: ja jag är väldigt tacksam att vi alla var friska förra helgen.
Tycker att jag idag börjar känna mig något bättre, men har tappat smak- och luktsinne. Blir att vila några dagar till.
Njut av era dagar där uppe!
Kram

ime said...

Marie: tack 😊 man hör att covid-smittan ökar igen, men förhoppningsvis klarar du dig ifrån det denna hösten!

ibod11 - Ingrid said...

Fy, vad trist att du blev så dålig. Covid ökar tydligen i hela landet nu så många lär få känna på den igen. Jag hoppas att du snart ska må bättre men ta det lugnt och var rädd om dig.
Kram

ime said...

Tack, ja som läget är nu så kan jag inte göra annat än bara vila. Tänker på hur sjuka de som fick det i början blev, hur hemskt allt var och vilken ångest människor hade. Skönt att viruset nu är mildare och att man förhoppningsvis inte får några men.
Kram