Tuesday, November 19, 2013

Ska åka till Lister och klippa mig idag, alltid lika mysigt. Jag är glad att jag har anledning att åka tillbaka, tycker om att komma dit men är lika glad att komma hem igen, jag trivs bättre att bo här, förutom sommartid.
Igår pratade jag lite med min närmaste chef och hon gjorde mig glad genom att säga att hon framfört till både varuhuschefen och stf varuhuschefen att är det någon dom ska ringa sen är det till mig, hon tycker jag har ställt upp i ur och skur och funkat bra på alla platser jag varit på. Blev alldeles varm i hjärtat när hon sa det. Då känner jag att det verkligen lönat sig att jag varit så bra på att ställa upp, jag har aldrig sagt nej utan att jag verkligen inte kunnat och har stannat kvar längre och kommit in samma dag till och med som dom ringt. Hon hade också framfört de personer som hon inte tyckt det funkat lika bra med. På något vis kommer det att ordna sig och ju fler kontakter man får inom branschen, desto bättre. Vem vet var L hamnar, vi kanske kommer att jobba ihop igen?
Idag fick jag dock tacka nej till jobb, blev tillfrågad sent igår och jag tyckte inte jag kunde flytta min klipptid igen.

2 comments:

Åsa said...

Det e bra :) å kul med beröm :)
Men var rädd om dig så du inte säger ja till allt..du har oxå ett liv <3
Kramar Åsa

ime said...

Det är sant - men tyvärr lite av ett dilemma när man är timanställd extrapersonal.
Kram