Tuesday, May 26, 2015

Tisdag

Har varit hos tandläkaren idag och det var med lite ångest jag gick dit, det är alldeles för länge sen jag var där. Jag har ju inte haft några hål på många år, nu handlar det mer om att gamla fyllningar går sönder men tack och lov var där ingenting att göra vid. Hon är så gullig min tandläkare, hon sa att nu behöver jag inte ha någon ångest mer! Och att man inbillar sig att varenda tand behöver göras vid om man inte varit på ett tag.
Sen åkte jag och köpte blommor och planterade vid mammas och pappas grav. Köpte en typ av nejlikor, petunior och isbegonior. Hoppas dom håller fint nu, penséerna som jag satt tidigare var faktiskt fortfarande ok men nu är dom utbytta. Köpte blommor till min balkong också, pelargonior, hänglobelia och någon liten grupp med blandade sommarblomster. Det har inte varit så jättefint väder ännu så jag har bara varit på min balkong en gång. När det blåser så är det inte så skönt där, men var där en stund i söndags, men jag har ju inte gjort vid, ska tvätta träsoffan och slänga lite skräp.
Stackars T har blivit sjuk igen, hon var ju hemma några dagar i förra veckan, M kunde ta det idag och imorgon ska jag jobba igen från öppning till stängning, det var inte meningen att jag skulle jobba alls. Sen ska jag till Lund på fredageftermiddag, L skickade sms och frågade. Synd jag inte var där igår när Måns blev firad på Stortorget, butiken ligger ju precis där och man har full utsikt. L berättade att dom fått stänga butiken en timme tidigare och det var så mycket folk att dom knappt kom ur butiken.

No comments: