Wednesday, June 05, 2013

Hämtade en blus från Boomerang som jag beställt, gillar deras kläder jättemycket men jag brukar passa på när det är rea, det var 50% på denna. Deras kläder är tidlösa och jag gillar deras färger och snitt.
Tråkig situation med killen som hyrt J:s lägenhet när han är i Japan. Han har hyrt den på ett år, med ett tillägg om två månaders uppsägningstid om något oväntat skulle hända, som han uttryckte det efter att ha försäkrat att han ville hyra den på ett år. Nu har det "oväntade" hänt att han som lärare ska ha sommarlov och plötsligt vill bo hos sina föräldrar istället. Det kallar jag för kontraktsbrott och jag tänker inte betala tillbaka en månadshyra som jag har i deposition. Det är omöjligt att hyra ut den dom här tre månaderna i sommar, det är massor av tomma lägenheter i Lund som finns att hyra. Nu ska han gå vidare med att han inte får sin deposition tillbaka, får se hur det här slutar, mitt krav kommer att vara att få hela hyresperioden betalt, för det är ett kontraktsbrott.
Lilla Svala är inte riktigt sig själv, hon äter visserligen, men drar sig lite undan, Zelda är inte så smart, hon tycker väl att hon luktar annorlunda så hon fräser och morrar på henne. Jag tror Svala är lite chockad över sin sjukhusvistelse och alla konstiga saker dom gjorde där, hennes svullnad har helt klart gått ner en del och det går bra att ge henne medicin, lilla gumman.

No comments: