Saturday, October 19, 2019

Jobb jobb jobb

Känns som jag bara upprepar mig men vi har det tufft på jobbet. Kan ju berätta om gårdagen t ex. Jag skulle jobbat 13-22. Teamledaren på kundtjänst ville att jag skulle vara med på en utbildning som var mellan 13-16, hon hade fått tjata lite på min teamledare om att jag skulle få vara med, vi har ju så mycket på min avdelning. På morgonen får jag ett sms om jag kan börja tidigare och eftersom jag har lite dåligt samvete över att jag ska gå ifrån ett antal timmar så kommer jag in och jobbar redan kvart över 11. Vi är alldeles för få. Sen har vi jättelånga köer hela kvällen. Eftersom jag har beredskapen så känner jag ett extra ansvar, vet att om vi inte får ner köerna innan nattpersonalen kommer så måste jag stanna. Jag kan fråga dom andra men jag måste själv vara kvar. Vi jobbar som tokar allihopa och får även hjälp av trafikledningen. Vi lyckas få ner kön och kan gå hem som planerat. Men det känns både i huvud och kroppen. Det har varit en jättetuff beredskapsvecka. Jag har blivit väckt flera nätter och tidiga morgnar, men jag har själv tagit på mig det här uppdraget och det ångrar jag inte. Men det är med väldigt varm hand jag lämnar över till nästa person. Först ska vi dock klara av en helg.

6 comments:

Znogge said...

Jag förstår om du upprepar dig för jag inser hur tufft ni har det. Det går ett tag men inte i längden för då orkar man inte. Hoppas resten av helgpasset blir hyfsat drägligt och att du kan andas lite under tiden.

Kram <3

ibod11 - Ingrid said...

Upprepa så mycket du vill. Det är ju så här en stor del av ditt liv ser ut nu och vi är här och läser och känner med dig. I mitt tycke verkar det omänskligt att ha det så hektiskt men ni var jätteduktiga och slet så att köerna försvann. Var rädd om dig <3
Kram

ime said...

Znogge: ja det går ett tag, men återhämtning måste finnas. Nu fick vi tack och lov en lugn gårdag och vi var alla överens om att det var exakt vad vi behövde.
Kram

ime said...

Ingrid: ja denna veckan har det känts som jag levt med jobbet dygnet runt. Nu blev gårdagen lugn och jag har fått sova en hel natt. Hoppas vi fixar denna dagen också utan problem.
Kram

FSHD Daniel said...

Låter väldigt tufft. Jag hoppas att du inte bränner ut dig :)

ime said...

Nej jag ska försöka att inte bränna ut mig :) det är ingen bra idé.