Thursday, October 10, 2019

Tre dagars ledigt

Aldrig går man hem med så lätta steg som när man har lite extra ledigt. Idag slutade jag 14.15 och är ledig tre dagar. Så skönt. Tre sovmorgnar och inget inplanerat förutom att jag ska till frisören imorgon. Det har varit en tuff vecka, igår fick jag vicka som teamledare en dag. Vår ordinarie var på möten hela dagen, hon ska snart gå över till annan tjänst. Sen ska ny chef börja som ska göra fyra andra personers jobb och hinna hjälpa till på bokningen också. Men nu ska jag inte tänka på detta när jag är ledig.
Jag har köpt en julklapp till mig själv, en beautykalender med 24 luckor från Decleor. Massor med fina bra produkter. Ville få tag i en med hudvård och inte smink för då är det risk att man får saker man inte vill ha. Decleor är ett bra märke, franskt och med mycket aromatiska växtessenser, ljuvliga dofter. Blir en spännande december!

4 comments:

Znogge said...

Vilken härlig kalender som du har köpt. Spännande varje dag under hela december. Visst är det en lättnad att veta att man ska vara ledig tre dagar. Se nu till att vara det och tänk inte en sekund på jobbet. Jag vet att det är lätt att säga men...

Kram

ime said...

Ja jag ska verkligen försöka koppla av! Bara njuta och sova ut efter alla tidiga morgnar denna veckan.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Hoppas du får några riktigt sköna lediga dagar då du kan njuta för fullt av sovmorgnar och kravlöshet :D
Det är bra att köpa presenter till sig själv för då får man det man vill ha :)
Kram

ime said...

Ja jag tror chansen är stor att det blir sköna lediga dagar.
Jag är ganska bra på att unna mig presenter☺ men det är roligt att köpa till andra också. Speciellt till Dante ❤
Kram