Tuesday, December 17, 2019

Tre arbetsdagar kvar

Igår var jag duktig och gick hem när jag skulle trots oändligt långa köer. Jag behöver tänka på min hälsa. Det var lite en varningssignal i helgen när jag var så förfärligt trött. Vill inte bli sjuk nu när jag ska vara ledig, vilket inte är ovanligt att bli när man kört på för länge. Jobb idag till 22 och sen två dagpass och sen ÅTTA dagars ledigt. Ska verkligen försöka koppla av. Sen har jag faktiskt bokat tågbiljetter till Stockholm sista helgen i februari med. S och J fyller ju år 22 januari men det blir för tätt inpå att åka upp så snabbt igen.

4 comments:

znogge said...

Klokt beslut för man måste vara rädd om sig själv. Många av mina kollegor brukar bli sjuka på loven och det har hänt mig med. Tror inte att det är en tillfällighet. Att ha ytterligare en helg inbokad i Stockholm är definitivt också uppiggande och något att se fram emot.

Kram

ime said...

Ja man behöver tänka på sin hälsa. Inte alls ovanligt att bli sjuk när kroppen slappnar av.
Ja jag behöver ha helgerna i Stockholm att längta efter!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Jag blir väldigt glad av att läsa att du är duktig och går hem när dina timmar är arbetade. Det är inte lätt att göra så när man vet att man skulle behöva stanna kvar. Jättebra gjort!!!
Underbart att du har drygt en veckas ledighet framför dig. Jag hoppas att du får en riktigt skön och rolig jul i Stockholm och att även resten av veckan blir bra :D
Kram

ime said...

Ja jag är nöjd med att tänka mer på mitt mående än köerna på jobbet.
Jag har tre dagars ledigt innan jag åker till Stockholm och två dagar kvar när jag kommer hem, så jag ska nog lyckas vila upp mig!
Kram