Friday, December 27, 2019

Slut på ledigheten

Swosch sa det och så var alla mina 8 lediga dagar slut. Imorgon blir det jobb igen och jag jobbar sex av de närmaste sju dagarna. Imorgon får jag ta tåget kl 7 på morgonen. Idag gav jag mig ut på stan, hade en del ärenden, skulle lämna en del böcker på biblioteket och låna nya t ex. Var på Åhléns, skulle hämta ett paket, slog till på en Kähler-ljusstake jag hittade på rean, har länge önskat mig en sån. Det var ohyggligt mycket folk ute. Jag har slutat köpa kläder på stan, har svårt att förstå tjusningen med att trängas, köa till provrum och köa till kassan en sån här dag. Jag klickar hem i lugn och ro hemifrån istället. Ja jag vet att jag bidrar till butiksdöden.
Om ni inte redan kollar på Min fantastiska väninna på SvT, så rekommenderar jag det. Jag har läst alla böckerna och hittills är jag nöjd med tv-serien. Ikväll blir det På spåret och tidig läggning så jag orkar gå upp imorgon.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Tyvärr är det väl ofta så att ledigheter rusar förbi alldeles för snabbt. Jag hoppas att folk är friska och att du ska slippa känna stressen redan första dagen på jobbet.
Jag vill inte heller trängas under mellandagsrean. I år är det inget jag ska köpa och då är ju det problemet ur världen men annars skulle jag också ha klickat hem det jag vill ha. Men jag gillar Östersunds stadskärna så kanske skulle det ha blivit ett besök där lite längre fram :)
Kram

ime said...

Jag har själv fått en förkylning, har sovit jättedåligt så jag hoppas jag orkar hela dagen.
Vår stadskärna håller på att dö ut, t ex har Roayl Design lagt ner och H&M lägger ner, dom ska bara ha butik i köpcentrat utanför stan och dit åker jag väldigt sällan.
Kram

Znogge said...

Som vanligt så rusar ledigheten förbi på tok för snabbt. Hoppas i alla fall att du njutit av dina dagar och kunnat varva ner en del. Grattis till nya ljusstaken. Visst är det roligt att kunna fynda något som man länge tittat på. Vår yngsta dotter var på Emporia i går och där var nog halva Köpenhamns befolkning.

Kram och ha en bra lördag!

ime said...

Ja jag hörde att det varit enormt mycket danskar på Emporia, kronan står lägre än någonsin mot den danska kronan. Då är det roligt att shoppa ☺
Kram och detsamma till dig