Thursday, February 27, 2020

Ändrade planer

Jag skulle åkt till Stockholm över helgen men har valt att ställa in. Har haft ett nytt migränanfall och känner mig inte kry nog att ge mig av. Jag ska inte deppa ihop helt, fokus är att bli av med det här och Stockholm finns kvar. Jag har varit i kontakt med sjukgymnasten och vi har planerat in fyra tillfällen då jag ska testa akupunktur. Sen gör man en utvärdering om hur man ska gå vidare. Har också en telefontid med läkaren och tänkte fråga om jag kan få testa förebyggande medicin. Förhoppningsvis kan jag komma ur det här.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Nej, vad synd att Stockholmsresan måste skjutas upp och vad tråkigt att du inte mår bra. Jag hoppas och tror att nya jobbet ger mindre stress och kanske det i sin tur leder till att migränen minskar. Förhoppningsvis skyndar akupunkturen på processen mot det bättre och kanske även annan medicin gör nytta. Jag håller alla tummar för att de här migränattackerna ska sluta hemsöka dig.
Kram

ime said...

Ja vi hade planerat att se Häxorna från Eastwick på Cirkus så det känns tråkigt. Tråkigt att inte få träffa Dante heller. Men jag måste fokusera på att få må bra. Hoppas också det nya jobbet ska hjälpa till.
Kram och tack för dina ord

znogge said...

Så tråkigt att du behövde ställa in Stockholmsresan men samtidigt så är det ingen vits att resa bort om man inte mår bra. Stockholm finns som sagt kvar. Hoppas akupunkturen har god effekt.

Kram och krya på!

ime said...

Tack, ja Stockholm finns kvar när jag känner mig piggare. Dessutom är allt skönare när våren kommit längre. Idag snöar det hos oss.
Kram