Thursday, February 20, 2020

Ett besked

Ja men nu kan jag väl tro på det efter att ha skrivit papper idag: jag fick tjänsten!!! Känns bara underbart. Äntligen kan jag säga hejdå till jobb sena kvällar, supertidiga morgnar, helger och röda dagar. Numera ska jag få jobba dagtid måndag-fredag (flex dessutom) och vara ledig helger. Känns som livet återvänt. Dessutom roligare arbetsuppgifter och mycket lugnare tempo. Det känns som jag bokstavligt talat fått ta av mig en 50 kg tung ryggsäck. Kan knappt fatta det. Det har varit några riktigt jobbiga månader och besked hit och dit. Jobbar sista veckan nästa vecka på bokningen och veckan efter börjar jag det nya.

8 comments:

znogge said...

Ett riktigt stort GRATTIS till dig! Så roligt och vilken lättnad. Där ser du att du inte alls var borträknad som du trodde utan de har sett dina styrkor :D Det måste kännas skönt att få mer normala arbetstider och att du kunnat ta av dig denna ryggsäck.

Kram

ime said...

Tack snälla du! Ja men det har varit en märklig och långdragen rekrytering, men till sist blev det jag som fick det! Ja det ska bli underbart att få normala arbetstider.
Kram

Från Glam till Damm said...

Men så kul! Stort grattis och vilken enorm lättnad för dig. Själv hade jag nog aldrig orkat jobba som du har gjort på det senaste jobbet. Kan du avslöja vad det nya jobbet är?

Ha en fin kväll och ännu en gång grattis!

Jag är verkligen glad för din skull.

Kram,

Anneli

ime said...

Tack snälla! Den nya tjänsten är på kundtjänst så jag är kvar på samma, men med helt andra villkor. Kan knappt fatta vilken tur jag haft.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Åååh, vad glad jag blir och ett jättestort grattis till dig :D Ett tag verkade det som om du hade gett upp men det ska man aldrig göra i förtid. De har sett hur bra du jobbar och vet att du ger ditt bästa. Du är bäst av alla som sökte och det ska du ta till dig och suga på läääänge :D
Kram

ime said...

Tack snälla! Ja jag vågar faktiskt säga att jag var bäst av dom som sökte och har haft en stor portion tur och det känns så himla bra!! Jag är så tacksam.
Kram

Eva i Dalarna said...

Jätteroligt! Stort grattis och lycka till!

ime said...

Tack snälla!