Thursday, February 13, 2020

Inte på topp

Jag är inte på topp. I måndags skulle jag jobbat men insåg efter en timme att det inte gick, jag fick migrän igen. Kände att jag hade väldigt ont i nacken på morgonen. Väl hemma låg jag i sängen i två dygn innan jag kvicknade till. Efteråt är jag helt mörbultad, svag och darrig i kroppen. Idag torsdag känner jag mig bättre. Har fridag idag och sen har jag tagit semester så jag börjar inte jobba förrän tisdag. Det här är deppigt. Jag skulle gått på Danny Saucedos show på lördag med tre vänner här i stan, men jag har bestämt mig för att avstå. Hög musik och blinkande lampor är nog inte att rekommendera just nu. Gud vad man känner sig ensam och deppig vid ett sånt här tillfälle. Jag kan inte fatta att jag fått tillbaka den här skiten och att medicinerna inte hjälper. Jag ska till sjukgymnasten på måndag igen, har inte kunnat göra mina övningar som planerat, får se vad hon säger. Det är kanske läge att testa akupunktur. När man inte mår bra vill man bara en sak, bli återställd.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Jag blir så ledsen för din skull. Det är nog redan konstaterat att ditt jobb är en del av problemet men det går ju inte att bara sluta. Kanske kan du och sjukgymnaste komma fram till någon slags handlingsplan. Kanske behöver du en kort sjukskrivningsperiod för att undvika längre tids sjukskrivning längre fram. Alla dessa tankar snurrar säkert omkring i din hjärna redan men det är inte lätt att veta vad man ska göra. Särskilt inte när ork och energi går på sparlåga.
Kramar <3

ime said...

Tack Ingrid för dina ord. Jag tar en dag i taget, ska försöka komma ut mer, tar huvudvärkstablett så fort jag känner något. Jag har varit restriktiv med det men fått beskedet att det är bättre att mota det i tid. Jag kommer säkert ur det här, det har varit en tuff tid men jag hoppas snart må bättre. Kommer nog att prova akupunktur.
Kram

znogge said...

Så jobbigt för dig att den gräsliga migränen är på återbesök. Jag tror också att ditt mående har en direkt koppling till din arbetssituation men som ibod11 skriver är det inte bara att sluta. Kanske behöver du en sjukskrivning för att kunna samla ordentligt med krafter.

Kram och var rädd om dig <3

ime said...

Jag vill helst inte vara sjukskriven, hoppas jag kan komma tillrätta med det här. Försöker göra mina övningar och ska nog testa akupunktur. Hoppas det hjälper. Tack för din omtanke.
Kram

Znogge said...

Jag förstår dig att du helst inte vill bli sjukskriven för många gånger är det bäst att vara i det vanliga. Jag tycker absolut att du ska testa akupunktur. Det är en garanterat ofarlig metod och alla vägar är värda att pröva.

Kram och ha en fin lördag!

ime said...

Ja jag ska till sjukgymnasten på måndag och så får vi se vad hon säger, jag har ju inget att förlora att prova på akupunktur.
Kram och detsamma till dig