Thursday, September 10, 2020

Ansträngande på jobbet

 Det är drygt två år sen jag började på detta jobbet och nu är det tredje tjänsten jag har och ska lära mig. Denna tjänsten är bara tillfällig i väntan på att någon annan ska vicka på den, tanken är att jag ska vara back-up. Men det är ganska tufft, det är mycket nytt att lära sig. Man kan lite förenklat säga att jag bland annat administrerar färdtjänst- och sjukersättningsansökningar. Vi märker en ökad anströmning och jag ska ensam hinna med allt. Helt ny på det hela och jättemycket att göra. Idag har jag fått lite hjälp, man ska helst bli klar varje dag för nästa dag väller det in nytt. Jag går hem helt utpumpad på kvällarna.  Jag säger inte nej till att lära mig nya saker men saknar lite det jag normalt ska göra. Då är man ett helt team som hjälps åt,  nu är jag helt ensam. Man kan lugnt säga att jag ser fram emot helgen.

5 comments:

Theresa williams said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Znogge said...

Det låter väl lite sådär tycker jag. Visst är det roligt och utmanande att lära sig nya saker men mer stress behöver du inte. Hoppas det lugnar sig lite och att du får rutin på det men annars får du väl backa. Vi måste vara rädda om oss själva!

Kram och ha en avkopplande helg nu!

ime said...

Jo vi behöver vara rädda om oss. Jag försöker orka med det hela några veckor till, sen hoppas jag rekryteringen är klar så jag med varm hand kan lämna det ifrån mig.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Lite väl höga krav på dig kan jag tycka och om det blir några ansökningar kvar till nästa dag så borde de ha förståelse för det. Jag hoppas att du snart får återgå till dina "riktiga" arbetsuppgifter. Det är ju där du är anställd och där du trivs.
Kram

ime said...

Ja jag längtar tillbaka till det jag brukar göra. En av mina kollegor har sökt denna tjänsten som jag håller på med nu, hoppas han får den och att allt blir klart snabbt.
Kram