Tuesday, September 22, 2020

Inte pigg

 Jag kände mig inte bra i helgen, det var obehagligt på söndagen för jag fick problem med balansen, kände mig yr. Sen kände jag mig förkyld och mest i mina luftrör.  Men envis som jag är gick jag upp på måndagsmorgonen och åt frukost och duschade men insåg att jag inte mådde bra. Jag har vilat mycket och idag gjorde jag ett covid-test. Det ska ta tre dagar att få resultatet. Jag tror jag bara har en höstförkylning men ändå bäst att kolla. Vi har flera på jobbet som tillhör riskgrupp så jag vill inte chansa. Jag har ingen feber mn är väldigt trött. Hoppas på svar på det här innan helgen.

4 comments:

znogge said...

Tråkigt att höra. Hoppas att du snart är pigg igen. Här har vi haft några som också varit yra och lite snuviga. Kanske något som går...

Kram och krya på!

ibod11 - Ingrid said...

Vad trist att du mår dåligt och det är kanske inte bara coronarisken som ger dig anledning att stanna hemma. Jag vet inte om du hoppas på att det är corona, så att det är avklarat sedan, eller om du hellre vill att det ska vara en vanlig förkylning. Men jag hoppas att du kryar på dig snart.
Kram

ime said...

Znogge: tack, jag kan inte säga att jag är jättesjuk, men jag vill ju vara försiktig så jag inte smittar någon annan.
Kram

ime said...

Ingrid: tack, oavsett corona eller ej så hade jag inte jobbat, känner, mig för trött och påverkad för det. På ett vis hade det varit skönt om det var corona, men jag är ganska säker på att det är en vanlig höstförkylning.
Kram