Wednesday, September 16, 2020

Snart helg

 En dag kvar att jobba denna veckan, jag har tagit en semesterdag på fredag, yippi!!! Ska till frisören och göra slingor, det tar lite tid så jag hinner inte efter jobbet. Det ska bli skönt att vara ledig en extra dag. Jag kämpar på med min tillfälliga tjänst, hinner precis bli klar varje dag, blir jag inte det så hinner jag inte med allt dagen efter. Tyvärr är det en till i vår lilla grupp som blivit sjuk. Han skulle kommit tillbaka efter semestern i måndags men fick vända hem igen. Vi fick sen reda på att han drabbats av blodpropp i benet, så otäckt. Hoppas han kryar på sig. Vi börjar bli sårbara nu. Inte bara för situationen på jobbet såklart, jag vill ju att han ska vara frisk.

4 comments:

Znogge said...

Så skönt för dig med en ledig fredag och ett besök hos frisören. Tråkigt däremot att höra om kollegan. Jag kan tänka mig att ni blir såbara när ännu en medarbetare är sjukskriven. Hoppas att det inte blir alltför långvarigt.

Kram och god kväll!

ime said...

Ja så skönt att få en tredagarshelg.
Det är så trist att min kollega blivit sjuk. Vi hoppas alla han snart är tillbaka.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Härligt med en extra ledig dag och jag hoppas att du hinner både njuta av ledigheten och att du får en del gjort. Frisörbesöket är säkert bara en njutning så det får väl räknas till den första kategorin.
Tråkigt att din kollega blev så sjuk men jag hoppas att han snabbt fick bra hjälp. Jag håller tummarna för att ni snart har alla på plats igen och kan jobba utan stressen man får när man inte riktigt hinner med allt.
Kram

ime said...

Ja jag hoppas få njuta riktigt mycket av min extra lediga dag. Känns som man skulle behöva ha tredagarshelg varje vecka.
Ja det är hemskt tråkigt med min kollega, vi hoppas alla han snart är kry igen.
Kram