Friday, February 12, 2021

Blir nog vår i år med

 

Jag gick en liten promenad och såg snödroppar på ett ställe där jag brukar hitta dom tidigt. Glädjen är stor, det blir en vår i år också! Vi fick också besked idag att vi jobbar hemifrån t o m 30 april, kan såklart förlängas. Det känns skönt att dom ändå ger besked. Då borde det ju vara vår! Längtan efter vår blir bara starkare för varje år. Vi har också fått lämna önskemål om sommarsemester!! Vilken lycka!!

6 comments:

Znogge said...

Bara positiva saker alltihop! Så årets första snödropparna på det. Finns verkligen hopp och det ger en härlig känsla :D

Kram och god lördag!

ime said...

Ja tänk att man bara behöver se några stackars små blommor i en rabatt för att känna hopp igen!
Kram och detsamma till dig

Eva i Dalarna said...

Ja allting kommer säkert att lösa sig till slut. Våren kommer och värmen och vaccinet.
Tycker inte det är nån ide att reta upp sig på hur detta med vaccinet "sköts", om nån fuskar sig före i kön etc. Till slut kommer vi ju att få det allihop, alla som vill alltså. Och jag tänker att medan jag inväntar mina sprutor så blir ju alla som redan fått vaccinet ett skydd i samhället.
Vi får hålla ut, ha tålamod och hålla avstånd vara. This to shall pass! Ingen ide att gå omkring och reta upp sig...

ime said...

Nej det är sant, man behöver inte reta upp sig. Man får vara glad att vi går mot vår och att det finns ett vaccin. Jag är mer förundrad. Läste att av alla som dött i våra nordiska länder så är 3 av 4 svenskar. Jag är vetgirig av mig och vill veta varför det blivit så. Vad har de andra länderna gjort rätt och vi fel? Jag vet att man inte ska reta sig på FHM och Anders Tegnell, men dom håller fast vid att vår strategi varit rätt. Det är jag förundrad över.

ibod11 - Ingrid said...

Underbart med snödroppar och en vår som kryper närmare. Här känns det väldigt avlägset men idag var det faktiskt bara -4 grader och det droppade lite från taket i söderläge :D
Kram

ime said...

Ja det kan nog dröja lite innan våren kommer men för varje dag blir det lite närmare.
Kram