Saturday, February 27, 2021

Lördag

 


Sol och blå himmel ute, härligt. Har varit ett par ärenden på stan, köpte en bukett blommor till mig själv. Vi har flera fina blomsteraffären i stan, idag blev det Jaffablommor. Dom har sån underbart fin lokal så bara det gör att det är ljuvligt att gå in där.

Nu i mars är det 11 år sen jag köpte min lägenhet. Jag trivs bra men kan sakna mitt hus emellanåt. Det var så fint och härligt med större plats. Men det var för jobbigt att sköta själv. Jag hade bestämt mig att vara kvar till lilla S tog studenten sen sålde jag det. Jag saknar magnoliaträdet, vi brukade sitta och fika under det när det blommade som finast den 15 maj när S hade namnsdag. Nu brukar jag gå och fota ett magnoliaträd här i stan när det blommar. Det går bra det också.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Jag sitter här och ler åt att du gör ditt bästa för att glädja dig själv. Det gör mig glad också och vi borde alla försöka göra så. Du blir glad av blommor och då finns det väl ingen tvekan om att du ska ha blommor. Underbart :D
Du vet att jag förstår dina känslor när du tänker tillbaka på hur livet var förr. Det kan vara både en sorg och en glädje att se tillbaka. Jag hoppas att du mest tänker tillbaka på det som var fint <3
Kram

ime said...

Ja idag ville jag göra mig själv glad. När man köper en bukett blommor tror dom nästan alltid man ska ge bort den, men jag gav den till mig själv.
Ja jag är stolt att jag orkade vara kvar i huset till S tog studenten, vi trivdes så himla bra där också.
Kram

Znogge said...

En vacker bukett snittblommor piggar definitivt upp!
Det finns för- och nackdelar med olika sorters boende. På något vis har var sak sin tid.

Kram och god söndag!

ime said...

Ja jag kämmer genuin lycka över blommor!
Jo absolut har var sak sin tid. Man har en förmåga att glömma saker som var jobbiga. Jag skaffade min bostadsrätt för att göra livet enklare och det har det blivit också.
Kram

Från Glam till Damm said...

Hej Marie,

Jag förstår att du saknar ditt hus. Just det där att kunna gå u på sin egen gräsmatta och sitta under ett träd. Så fritt på något vis. Men allt har sin tid, brukar min mamma säga.....

Så fin blomsteraffär. Jag gillar den där sorten som har en massa vackra tillbehör också, som krukor och vaser och annat fint att titta på.

Ha det gott!

Kramen, Anneli

ime said...

Hej Anneli!
Precis så är det, att kunna gå ut på sin egen gräsmatta. Men jag har en balkong nu med kvällssol och har massor av blommor där till våren och sommaren.
Ja dom har jättemycket fint i den blomsteraffären. Jag kan gå där hur länge som helst!
Kram