Friday, October 29, 2021

Fredag

 



Jag fyllde år i onsdags, jobbade hemifrån och det blev inget direkt firande. Men jag fick två blomsterbud, fantastiskt fina blommor och jag älskar verkligen att få blommor. Sen fick jag en liten ljusstake av A, min väninna i Jönköping och ett fantastiskt ljus av S, som jag hittat på Instagram, Candele wax. Det är ingen tvekan om vad jag gillar, blommor och ljus. Idag kommer J hem, vi ska äta räkpaj och tårta.

Jag har en semesterdag idag också, skulle jobbat till 20 och det är inte roligt en fredag, jag har semesterdagar kvar så jag unnade mig en. Har hunnit med en del, har varit hos veterinären och köpt kattfoder, handlat, varit på Blomsterlandet och köpt ljung och silverek som jag sen planterade på min föräldragrav. Det är väl nästa helg man ska tända ljus där.

Har fått reda på julledigheten långt om länge. Jag blev beviljad dagarna jag önskade men vad dyra tågbiljetterna till Stockholm blev, J ska också följa med och så dåligt utbud. Vi kommer inte upp förrän kvällen den 23 och sen blir det att åka hem den 25. Jag skulle ha köpt biljetter tidigare där man kunde få pengarna tillbaka och inte väntat så här länge. Ja, huvudsaken att vi fick tågbiljetter i alla fall.

4 comments:

znogge said...

Så fina presenter och vackra blommor! Kul att bli lite uppmärksammad lit på sin dag.
Retfullt med biljetterna men det viktigaste var att ni fick några.

Kram

ime said...

Ja det är roligt att bli lite uppmärksammad!
Jag tyckte jag hade koll på tågbiljetterna men plötsligt så blev det höga priser och inte mycket att välja på. Det kändes inte ok att boka innan jag fick veta min ledighet.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Jag har redan grattat i förskott men jag grattar gärna en gång till i efterskott. Stort grattis :D
Vilka fina presenter du fick. Ljus och blommor finns det alltid plats för och den här tiden är det extra mysigt med många tända ljus. Men du kanske ska ha ditt nya, fina ljus som prydnad och då kan du ju tända ett ljus bredvid :D
Min äldsta dotter bokade tågbiljett hit samma dag de släpptes och då blev de ganska billiga. Sonen har också bokat men för hans del spelar det ingen roll vad ursprungspriset är. Som SJ-lokförare köper han ett kort för tusen kr och kan sedan åka gratis så mycket han vill under ett år. En fördel när man har sin mamma en bit bort :D Synd att din resa blir dyr men jättekul att du fick ledigt.
Kram

ime said...

Tack så mycket Ingrid 🥰
Jag tror jag kommer att tända även detta ljuset, många har dom som prydnad men det går ju att köpa ett nytt.
Vad bra villkor din son har! Jag har också förmån med tågresor i Skåne, betalar bara skatt för ett månadskort som gäller i hela Skåne. Känns lite surt med biljetterna till Stockholm, mest att det fanns så lite att välja på. Hade velat komma upp tidigare den 23.
Kram