Tuesday, October 19, 2021

Semesterdag

 Idag har jag tagit en semesterdag. Har varit hos frisören, klippt mig och gjort slingor. Det tar ju sin tid så det är inget man hinner med efter arbetsdagen. Har varit en sväng på stan också. Mina glasögon har suttit så konstigt, dom sitter snett och det har inte alls känts bra. Optikern rättade till dom, nu känns det bättre. Jag tar ju av och på dom ofta, ska jag titta på mobilen tar jag av dom. Hemma har jag alltid dom av om jag inte sitter vid datorn eller kollar på tv. Kanske blir dom lättare sneda av det.  Sen hämtade jag ett hudvårdskit av Maria Åkerberg. Små förpackningar innehållande serum, natt- och dagkräm, mask och peeling, skulle kostat 285 men var nu nersatt till 99 kronor. Jag gillar dofterna så himla mycket och får ljuva minnen från när jag jobbade på Ronneby brunns spa när vi hade det märket.  

Nu ska jag till kontoret onsdag och torsdag och jobba som administratör. Där är ganska förvirrat, vår chef är dålig på att svara på ledighet. Nästa vecka verkar det inte vara någon på plats på fredagen som kan jobba med det administrativa. Något svar på julledigheten har vi inte heller fått trots att det är flera veckor sen det var sista dagen att lägga in om ledighet. Jag vill ju boka tågbiljetter. Det blir bara dyrare och färre biljetter ju längre man väntar.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Vad skönt att ta en ledig dag och ta hand om sig själv lite. Jag hoppas att du blev nöjd med både frisyr och slingor.
En chef som inte kan lägga ett fungerande schema får nog problem. Jag hoppas att du snart får besked, och ett positivt sådant, om julledighet. Det är mycket billigare att boka tågresor i god tid och dessutom vet man att biljetterna inte tar slut.
Kram

znogge said...

Så skönt med en semesterdag och ta hand om sig själv. Det kan behövas lite då och då.
Däremot så tycker jag det är dåligt att ledningen inte kunnat ge besked om julledigheten. Ska man boka biljetter så vill man verkligen inte vänta in i det sista. Kan du inte fråga och förklara att du vill boka?

Kram

Eva i Dalarna said...

Lika på mitt jobb, man ska lägga in om semester i god tid och sen tar det evigheter tills man får veta om den är godkänd eller inte. Så dåligt! Och irriterande när man ska boka tågbiljetter..
Maria Åkerberg har jag nyligen upptäckt, handcremen är så bra för mina "vårdarhänder"= tvättas ofta,men så dyr. Vilket kap du gjorde!

ime said...

Ingrid: ja jag blev nöjd med håret!
Det är så himla irriterande att inte kunna få ett besked om julen, det är bara att hoppas att det finns kvar tågbiljetter.
Kram

ime said...

Znogge: jo min chef vet att jag vill boka tågbiljetter. Det är samma med min arbetskamrat A, hon har en 97-årig pappa i Stockholm som hon vill åka till.
Kram

ime said...

Eva: ja exakt, vi ska lägga in om semester i god tid men får inget besked tillbaka.
Åhléns har ju Maria Åkerberg på nätet, passa på när det är rabatt om du är medlem!