Monday, March 07, 2022

Bok 10 och 11


  




Vi for upp med Mor och Sen for jag hem av Karin Smirnoff

 De här två böckerna får en gemensam  recension. Jag har läat den första boken av dom tre "Jag for ner till bror" tidigare. Böckerna har fått ett väldigt gott mottagande. Det är lite svårt att beskriva dom, man måste uppleva böckerna och den annorlunda läsningen. Språket är helt unikt, berättelserna gripande och bitvis sorgliga, men dom går rakt in i hjärtat och är nästan omöjliga att lägga ifrån sig. Kan bara säga: LÄS!

Dessa böckerna får 5 stjärnor av 5 möjliga. Högsta betyget hittills av alla böcker jag rescenserat. 

6 comments:

Eva i Dalarna said...

Jag har läst den första. Tyckte det var en riktigt dålig bok, så jag läste aldrig de andra. Och så kan det ju vara med böcker, ibland tycker man bara att det är skit, fastän andra gillar det.

ime said...

Jag tyckte den första var bra men kanske inte så bra som jag hade hört att den skulle vara. Bok 2 var superbra, den bäste av dom alla tre. Men man gillar inte alltid samma.

znogge said...

Jag har läst alla tre. Tyckte mycket om bok ett och två men tröttnade lite när jag läste trean. Språket är väldigt speciellt och det var precis som om jag tröttnade på det till slut. Ångrar dock inte att jag läste alla tre.

Kram

ime said...

Jag kände att tredje boken var lite mindre bra, men ändå absolut läsvärd.
Kram

Från Glam till Damm said...

Älskade alla tre böckerna. Först var språket lite ovant men sedan, när jag vant mig älskade jag det.

Varm kram,

Anneli

ime said...

Ja jag gillade också språket, det blev liksom en särskild stämning när man läste dom.
Kram