Saturday, March 12, 2022

Lördag i Sölvesborg

 Idag tog jag tåget till min älskade gamla hemstad Sölvesborg. Jag och E tog en fika på Ritz såklart. Sen strosade vi runt lite, jag kom hem med ljus och tulpaner och en liten narciss. Det har varit soligt väder men kallt. Mycket folk ute, märks att det finns ett behov av att komma ut och leva igen.

Fick lite migränkänning i torsdags så jag fick vara hemma, tack och lov milda symptom så jag kunde sova bort eländet. Min blodtrycksmedicin är tydligen lite förebyggande också. Har känt av nackont ett tag så jag ska börja med mina nackövningar igen. Har bokat en massage om en vecka med, känner mig alldeles stel och hård i nackmuskulaturen. Behöver hålla efter det här så jag inte får tillbaka besvären jag haft tidigare.

8 comments:

znogge said...

Vilken bra lördag det blev och nog behöver vi komma ut och se något annat. Det är extra viktigt i tider som dessa. Skönt att migränen var snabbt övergående den här gången.
Önskar en fin lördagskväll!
Kram

ime said...

Ja det var verkligen fullt av folk både på Ritz och i butiker.
Önskar dig detsamma!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Vad kul att du fick en så fin dag i Sölvesborg och att du fick med dig både blommor och ljus hem. Det finns nog ett stort uppdämt behov av att komma ut och träffas nu och i vårsolen längtar man ut lite extra.
Vilken lättnad att det inte blev ett så hemskt migränanfall som du har haft tidigare. Det är så klart inte bra att du fick ont men det blev nog mildare än du hade befarat.
Kram

ime said...

Ja blommor och ljus är något jag aldrig får för mycket av. Jo men visst blir man sugen på att hitta på något i vårsolen.
Det var väldigt lindrigt migränen jag fick, men tillräckligt för att tillbringa ett dygn i sängen.
Kram

Från Glam till Damm said...

Hej,

Jag tycker att Sölvesborg är så mysigt. Där förstår jag att du hittade både blommor och ljus. Det finns ett par st. sådana affärer där som jag älskar att gp in i och som också har kläder av lite olika märken. Jag fikar också alltid på Ritz när jag är där.

Underbart med en bokad massage.

Ha det gott!

Varm kram,

Anneli

ime said...

Javisst är Sölvesborg härligt! Ritz är bästa fikey som finns.
Ja jag ska verkligen njuta av min massage.
Ha det gott du med!
Kram

Hannas krypin said...

Aldrig varit i Sölvesborg, skönt att migränen var tillfällig bara.

ime said...

Då rekommenderar jag ett besök!
Ja migrän vill man inte ha.