Thursday, March 03, 2022

Torsdag

 


En bild på den lilla narcissen jag köpte, det skulle bli aprikosfärgade blommor. Det blev det inte riktigt, men den är fin ändå.

Nu har jag jobbat i nya huset tre dagar. Det är fantastiskt fint, stora ytor, ljust med stora glaspartier, jättefina färger och allt är så genomtänkt. Än har inte alla kommit tillbaka så det är gott om plats. Nästa vecka ska jag utbilda en ny administratör och då ska vi sitta i en så kallad mellanzon, alltså inte telefonintensiv utan där det är lite tystare. Men fast man passerar telefonintensiva platser har dom lyckas fantastiskt med ljuddämpning. Vi har konstverk hängande i form av stora löv, men det är ljuddämpning. Vilken bra idé. Igår var det stor invigning med regiondirektören på plats. Det var ett antal personer som höll tal, de hade papper talet var nerskrivet på men regiondirektören pratade helt spontant. Han ger ett så gott intryck, Alf Jönsson heter han. 

Nu blir det två kommande veckor på plats eftersom jag ska utbilda, sen ska jag kombinera med att jobba hemifrån ca två dagar i veckan.

4 comments:

znogge said...

Så fina era nya lokaler verkar vara och genomtänkta dessutom. Nytt är nytt och det kan man inte komma ifrån.

Vilken söt blomma även om inte färgen riktigt blev den utlovade. Det varslar i alla fall om vår.

Kram och god kväll!

ime said...

Ja det är en stor skillnad mot tidigare. Allt känns bättre.
Jovisst får man vårkänslor av den lilla blomman!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Narcissen är jättefin även om det inte blev riktigt den förväntade färgen :D
Det låter som helt fantastiska lokaler och kanske inte alls vad du hade trott. Men alla glada överraskningar är bra och det här kanske blir en nystart som påverkar alla positivt. Jag hoppas att det blir så och att du ska trivas. Lite nytillskott i form av en ny administratör låter också bra. Kanske blir det lite mindre stressigt.
Kram

ime said...

Ja narcissen är jättefin och idag är där fler fina blommor.
Jag är positivt överraskad över hur fina lokalerna är, högt i tak och luftigt och ljust. Det påverkar en mer än vad man tror.
Kram